Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
8°C

VIDEO Șefa de promoție de la Facultatea de Drept, Sibiu: „Haideți să construim împreună un sistem mai puternic”

VIDEO Șefa de promoție de la Facultatea de Drept, Sibiu: „Haideți să construim împreună un sistem mai puternic”

Una dintre cele mai bune studente de la Facultatea de Drept din Sibiu a vorbit despre necesitatea ca viitorii juriști să contribuie la reabilitarea sistemului de justiție din România, făcând apel la colegii ei să facă doar ceea ce îi va face să fie mândri. Discursul tinerei a fost ținut recent, în cadrul unei ceremonii de sfârșit de an de studii a absolvenților Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

La ceremonia de acum câteva zile, pe scena din Piața Mare a urcat câte un reprezentant de la fiecare facultate - șefii de promoție. Maria Miclea a reprezentat Facultatea de Drept. Redăm mai jos un fragment din discursul tinerei, care a mulțumit la început profesorilor și părinților, subliniind că cei 4 ani de studii „au însemnat mult efort”:

„(...) De astăzi, avem posibilitatea de a valorifica tot ceea ce am clădit în acești 4 ani, de a ne folosi de informațiile pe care le deținem și de a aduce o nouă perspectivă - de a schimba ceva în jurul nostru.  Trebuie să credem în noi și trebuie să credem că există un motiv pentru care primim astăzi titlul de juriști. Este, în același timp, o onoare, dar și o responsabilitate.

Trebuie să fim conștienți că mereu contribuția noastră va face diferența, să credem într-un sistem care poate e marcat în momentul de față de unele neajunsuri, dar care are nevoie de determinarea noastră, forța noastră de muncă și speranța noastră. Haideți să construim împreună, pe bazele acestui sistem, unul mai puternic, unul demn de urmat pentru generațiile viitoare. Fiți mândri de ceea ce faceți și faceți doar ceea ce vă face să fiți mândri!”, a spus Maria Miclea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4327

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Hermanndorf

Acum 4 ani

Pare draguta si inteligenta, deci, din fericire, clar nu e din USR, adica sper!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus