X
fc hermannstadt u cluj baraj promovare fotbal (1)

Hermannstadt face victime: Lobonț, concediat

Conform presei centrale, antrenorul echipei U Cluj, Bogdan Lobonț a fost destituit din funcție de conducerea clubului, în urma ratării barajului pentru accederea în Liga 1. Noul antrenor al celor de la U Cluj va fi Costel Enache, fostul tehnician al echipei Astra.

Îndepărtarea lui Lobonț de la echipă s-a produs din cauza dublei cu FC Hermannstadt. Deși U Cluj a câștigat meciul retur cu sibienii, scor 1-0, prin golul veteranului Dorin Goga, acesta a fost insuficient pentru promovare. În tur, Hermannstadt a câștigat cu 2-0, prin două goluri înscrise într-un interval de două minute. “E prea la cald să spun acum ce voi face, vom analiza zilele următoare şi vom vedea ce şi cum e de făcut, împreună cu cei din conducere. Cert este că am făcut tot ce s-a putut pentru a promova, dar nu am reuşit”, a declarat Lobonţ la finalul meciului de la Sibiu.

Și Hermannstadt își va schimba antrenorul. Cel mai probabil, Vasile Miriuță va semna cu o echipă din campionatul Ungariei, iar în locul său este dat ”ca sigur” de presa de specialitate António Conceição da Silva Oliveira. Portughezul a antrenat CFR Cluj în mai multe rânduri, el reușind să câștige de două ori Cupa României (2009, 2016) și o dată Supercupa României (2009).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact