X
serban nicolae

Șerban Nicolae vrea să candideze la Președinția României

Social-democrații mai au de astăzi încă un posibil candidat la cea mai importantă funcție în stat. Senatorul Şerban Nicolae a anunțat în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, desfășurat astăzi, că vrea să candideze la Preşedinţia României, la alegerile din luna decembrie a acestui an, anunță presa centrală. Şerban Nicolae a fost singurul social-democrat care şi-a exprimat o asemenea intenţie în ședința de astăzi. Senatorul a cerut ca prezidenţiabilul PSD să fie stabilit la Congresul din 29 iunie, nu la un congres ulterior, aşa cum anunţase Viorica Dăncilă.

Social-democraţii îşi vor alege candidatul la prezidenţiale într-un al doilea congres din această vară, a anunțat președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă. ”Fiecare coleg sau colegă care își exprimă dorința de a candida va spune în fața CEx, vom face sondaje și bineînțeles cel care va fi cel mai bine plasat în sodaje și va avea votul Congresului va fi cel care va candida”, a declarat Dăncilă.

Codrin Ștefănescu a declarat luni, pentru Mediafax, că Olguța Vasilescu, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea sunt nume vehiculate în interiorul PSD pentru nominalizarea candidatului la alegerile prezidențiale. Candidatul PSD la prezidențiale va ajunge în turul doi, a anunțat Ștefănescu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact