Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Șerban Nicolae vrea să candideze la Președinția României

Șerban Nicolae vrea să candideze la Președinția României

Social-democrații mai au de astăzi încă un posibil candidat la cea mai importantă funcție în stat. Senatorul Şerban Nicolae a anunțat în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, desfășurat astăzi, că vrea să candideze la Preşedinţia României, la alegerile din luna decembrie a acestui an, anunță presa centrală. Şerban Nicolae a fost singurul social-democrat care şi-a exprimat o asemenea intenţie în ședința de astăzi. Senatorul a cerut ca prezidenţiabilul PSD să fie stabilit la Congresul din 29 iunie, nu la un congres ulterior, aşa cum anunţase Viorica Dăncilă.

Social-democraţii îşi vor alege candidatul la prezidenţiale într-un al doilea congres din această vară, a anunțat președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă. ”Fiecare coleg sau colegă care își exprimă dorința de a candida va spune în fața CEx, vom face sondaje și bineînțeles cel care va fi cel mai bine plasat în sodaje și va avea votul Congresului va fi cel care va candida", a declarat Dăncilă.

Codrin Ștefănescu a declarat luni, pentru Mediafax, că Olguța Vasilescu, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea sunt nume vehiculate în interiorul PSD pentru nominalizarea candidatului la alegerile prezidențiale. Candidatul PSD la prezidențiale va ajunge în turul doi, a anunțat Ștefănescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

kokos

Acum 4 ani

O , ce veste buna! Pai ca asta candidat , pesedeul nu stiu daca face 10% , cat despre intrarea in turul 2 , nici vorba!
Raspunde

yyy

Acum 4 ani

presedinte la Ferma Animalelor
Raspunde

Alesb

Acum 4 ani

Asta candidat??? Hahahaha, atât pot spune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus