X
Primul afiș din cadrul proiectului “Food Fashion“ a stârnit ample discuții în mediul on-line

Știință și artă gastronomică la conferința din acest sfȃrșit de săptămȃnă

Vineri, 14 iunie 2019, ora 14:00, va avea loc conferința intitulată ”Abordări multidisciplinare ȋn științele și artele gastronomice”, un eveniment ȋn cadrul Proiectului ”Food Fashion”.

Conferința va aduce ȋn Sala ”Lucian Blaga” din Clădirea Rectoratului Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu un dialog între diferite grupuri de profesioniști care susțin că o alimentație sănătoasă pornește de la informarea corectă a publicului și înțelegerea unui regim adaptat nevoilor fiecărui organism uman în parte. Nu există soluții alimentare miraculoase pentru toți indivizii, iar frumusețea gastronomiei se referă tocmai la acest fenomen interior și exterior omului. Ȋn cadrul acestui dialog, diferitele grupuri de profesioniști vor avea ocazia să împărtășească experiența proprie și activitatea lor de cercetare, în special din dorința de a dezbate problematica actuală din domeniul nutriției și tehnologiei alimentare.

Bucătari, antropologi, neurologi, biochimiști, agricultori și tehnologi alimentari, psihologi comportamentali vor fi prezenți la prelegerile și dezbaterile care vor fi coordonate de profesori de specialiate din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Pe lȃngă rețete și sfaturi de nutriție, lucrările prezentate ȋn cadrul conferinței vor aborda teme precum alimentația vegană, imprimantele 3D pentru alimente, impactul culorilor alimentelor asupra sănătății, dar și arta gastronomică preferată de diferite personalități istorice.

Acest eveniment este finanțat de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu, organizator fiind Fotoclubul Orizont, ȋn parteneriat cu Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Casa de Cultură a Studenților Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact