X
dan Barna USR (10)

Dan Barna: Primăria Sibiu este o opțiune. Acum sau peste patru ani

Președintele USR, Dan Barna, a declarat într-un interviu acordat G4Media că nu exclude o candidatură la Primăria Sibiu, însă nu știe exact momentul. Poate fi anul viitor, la viitoarele alegeri sau în viitor, a spus Barna. În plus, liderul USR a explicat de ce a validat prin prezența sa postul de televiziune Antena 3. ”Presa, fie că-i de o parte fie că-i e alta, fie că-i la mijloc sau la o extremă, de stânga sau dreapta, este un instrument de a vorbi cu oamenii, nu un scop în sine”, a spus Dan Barna. ”Noi am căzut în capcana ăștia îs buni, ăștia răi. Scopul e că-i validezi pe ei. Nici nu-i validezi, nici nu-i invalidezi. Este un instrument prin care eu ca politician pot să vorbesc cu România. Efectul deplasării la Antena 3 a fost acela că la frizerie, unde am fost, oamenii m-au recunoscut după ce am mers la Antena 3. (…) Fiind un instrument de comunicare trebuie să îl folosești în modalitatea în care poți să comunici. Într-adevăr, varianta aceea de eviscerarea, cu un coleg de al nostru și alți șapte care trag cu praștia, este unul neinspirat nu îl vom mai folosi. Dar dialoguri rezonabile, între unul doi oameni, eu consider perfect normal și legitim. Repet, acele două milioane de oameni care au votat cu PSD la aceste alegeri, merită să aibă ocazia să audă și punctul nostru de vedere”, a mai spus Dan Barna.

Legat de candidatura sa la alegerile locale, Barna a spus că  Primăria Sibiu ”poate să fie o opțiune”. ”Poate să fie o opțiune. O să vedem cum evoluează lucurile, o să vedem ce decidem pe termen scurt. Nu știu dacă acum sau peste patru ani sau într-un viitor. Poate să fie o opțiune de carieră. Nu exclud”, a mai spus liderul USR.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

17 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicu

  Vreau sa mentionez ca la locale voteaza doar sibienii,nu si chiriasii !Sunt sanse dar trebuie intarite structurile organizatiilor de cartier!La anul e momentul fiindca fdgr are primar slab si e in cadere libera,nu se stie ce va fi dupa 2020 daca va reusi un alt primar si va fi iubit de sibieni!Din cate cunosc eu angajatii primariei cu rudele lor si angajatii firmelor germane din Sibiu sustin electoral fdgr precum si alte minoritati!Este o lupta grea sa elimini fdgr definitiv de la primarie dar merita incercat!La anu nu peste cinci!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  @nicu
  De ce să-i elimini? Fac destule lucruri bune. Cum Iohannis a fost diferit de fodor, și alții sunt. Sigur o sa votez cu fdgr ori la consiliul local, ori la primar. Probabil nu la ambele. Și mai e și județeanul, unde iar nu știu. Sa vad ce oameni propun PNL și USR.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Eka

     Da sunt dar nu pentru ca voteaza cu FDGR. FDGR a fost la un moment o optiune buna .
     Acum prin ocuparea pozitiilor cheie cu oameni a caror singura calitate e slugarnicia sau instapanit pe oras si judet iar rezultatele sun slabe.
     Eu una astept cu nerabdare ca USR sau PNL sa ofere o alternativa .

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Nicu

   @S,Membrii fdgr sunt foarte batrani si numai corespund noilor realitati!Tineretul sibian vrea altceva,alte persoane mai dinamice!20 de ani de administratie fdgr este deja prea mult

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Nu-i vina lor ca sunt batrani, toti imbatranim, e vina celor care i-au votat pe acesti asa-zisi candidati care nu stiu decat sa ridice mana , sa fie de acord cu tot ce propunea Klaus, iar acum cu ce propune Astrid.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bibi

  Ii prea inalt pentru primarie. Are apoape doi metrii. Nu-i bun! Daca facem putina istorie constatam ca cei mai buni conducatori erau de inaltime mica sau medie.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  corina

  Bravo domnule a Barna,asa e, trebuie sa ajungeți sa va cunoască toată lumea,indiferent ce post de televiziune prefera. Ei trebuie sa aibă de ales când va fi bătălia la prezidențiala intre dumneavoastră și Johanis . DUMNEAVOASTRĂ PTR PRESEDINTIA TARII TREBUIE SA TINTITI NU PRIMĂRIA SIBIU,AICI PUNEȚI SA CANDIDEZE ALTCINEVA DE LA DUMNEAVOASTRA.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Sibiul e un oraș greu de condus. În condițiile în care nu ai capacitatea de a elabora un program politic-economic-social coerent, mai bine îți vezi de ceea ce faci acum și lași pe alții. Sunt mulți la TV. Nu mai avem nevoie de încă unul.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  EU

  Cel mai deștept politician dintre toți cei de acum ! Pe ăștia, pe fiecare i-am văzut de ce sunt instare,cu toate programele lor politice,degeaba le au,ca nu le aplica pentru ca nu le pasa de noi,asa ca…Chiar consider ca e timpul sa mai vina și oameni noi,inteligenți, actuali,tineri cu viziune.Barna ar fi ideal pe lângă ca e foarte inteligent ,e și un om foarte hotărât.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Fara

  Barna deja se crede Dumnezeu. Nu e suficient doar sa vrei, trebuie sa si poti si sa ai si cu cine. Dar in politica totul e posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact