X
strand aqua fun 3

FOTO – Cum arată și cu ce noutăți se deschide astăzi singurul ștrand din Sibiu

Ștrandul Aqua Fun își redeschide astăzi porțiile, iar sibieni sunt întâmpinați de petreceri cu DJ, apă încălzită și răcoritoare gratuite.

Ștrandul Aqua Fun, singurul ștrand olimpic din Sibiu, se deschide vineri, 14 iunie 2019, la ora 12:00 cu o petrecere susținută de DJ Luca și MC Rosso.

Conform organizatorilor, programul va fi pe tot parcursul verii de luni până duminică între orele 09:00 – 19:00, iar tarifele sunt următoare: pentru adulți 30 de lei (09:00-16:00), 15 lei (16:00-19:00), pentru elevi, studenți și pensionari sunt 20 de lei (09:00-16:00), 10 lei (16:00-19:00), copii sub 3 ani au intrarea liberă. Reducerile nu sunt valabile în zilele de weekend.

strand aqua fun 9

În prețul biletului este inclus șezlongul și în luna iunie o răcoritoare gratuită. Organizatorii spun că “prețurile rămân accesibile, nu vor exista diferențe față de anii trecuți”.

Renovările au început din luna martie și au vizat refacerea conductelor, vopsitul și curățenia, astfel bazinele de 50 de metri au încalizre asigurată prin panouri solare și centrală termică.

strand aqua fun 8

S-au instalat patru puncte de vânzare a băuturilor răcoritoare și mâncare. Anul acesta meniul este diversificat și includ preparate vegetarniene și vegane, pe lângă clasici bugeri, grill și pizza.

În cadrul evenimentelor organizate se vor pregăti ceaune și proțap. Nu în ultimul rând, subiectul de atracție – spun organizatorii, va fi “Aqua Club Summer Vibes”: “Barul va oferi limonadă, frappe și cocktailuri alcoolice și non-alcoolice ce vor fi preparate e un barman profesionist”

strand aqua fun 7

Pe parcursul verii aceștia se vor organiza concursuri și petreceri cu spumă, programul și evenimentele vor fi publicate online pe pagina oficială de Facebook a ștrandului.

strand aqua fun 6 strand aqua fun 5 strand aqua fun 4 strand aqua fun 2 strand aqua fun 1

Text și foto: Denisa Laicauf

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ioan

    Cea mai proasta experienta…am platit o gramada de bani pe intrare 30 Lei Adult si 20 Lei copil 5 ani…Fara a ne informa nimeni de mizeria care ne asteapta si o apa atat de rece si de murdara incat nu am putut intra…oribil, groaznic..jalnic.Never Again

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact