Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Noutăți la Hermannstadt. Jucător de la Mediaș, antrenor nou

Noutăți la Hermannstadt. Jucător de la Mediaș, antrenor nou

Președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț, a transmis astăzi un mesaj către fostul antrenor al echipei, Vasile Miriuță. ”În cursul zilei de astăzi, antrenorul principal al echipei noastre, Vasile Miriuță a reziliat contractul cu echipa noastră, optând să fie mai aproape de familia sa și să antreneze la o echipă de prima ligă din Ungaria. AFC Hermannstadt îi mulțumește pentru devotamentul său din acest sezon și pentru profesionalismul său la conducerea echipei noastre. Îi suntem cu toții recunoscători lui "Tati" pentru atingerea obiectivului în condițiile dificile ale acestui sezon. Datorită priceperii și încrederii sale necontenite în atingerea țelului propus suntem în continuare în Liga 1! Mult succes în viitor, Vasile!  La Sibiu vei fi oricând bine venit!”, i-a transmis Birț.

Pe de altă parte Hermannstadt s-a întărit cu un jucător care a jucat sezonul precedent la Gaz Metan Mediaș: David Caiado, de 32 de ani. Conform gsp.ro, acesta a semnat pe doi ani cu Hermannstadt. Totodată, la echipă ar urma să mai vină peste 10 jucători, toți cu experiență în Liga 1. Conform aceleiași surse, în locul lui Miriuță, noul antrenor al echipei va fi Flavius Stoican, cel care a renunțat la preluarea Petrolului. În cazul în care negocierile cu fostul dinamovist se vor bloca, sibienii îi mai au pe listă pe Antonio Conceicao și Costel Enache.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Vivi Dragan

Acum 4 ani

Sa speram ca zvonul cu Stoican nu este adevarat nu de alta dar aici este Sibiul unde acest antrenor nu ii va fi permis sa jigneasca consilieri locali sau chiar primari. Noi cred ca avem nevoie de un antrenor ca Bergodi nu mahalagii. Ca spectatorii sau cam plictisit cu mijlocasi facuti fileu si tare si pe mingea doua.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Oare o fi mai bun Enache, ca cei de la Fanatik pe el il dau antrenor la Hermannstadt? Enache pare cu mai mult bun simt, Stoican pare cu mai mult tupeu, dar noua ne trebuie un antrenor cu experienta, unul la maturitate in antrenorat… in alta ordine de idei, am vaga impresie ca antrenorii conteaza tot mai putin la noi, conducatorii cluburilor hotarasc totul (sa nu mai zic de faptul ca nu vad ce strategie poate sa dezvolte un antrenor care vineri este la Petrolul sau U cluj in curte, iar luni vine sa semneze cu noi…)!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Relucu Giupana

Acum 4 ani

Sibienii adevarati, cu bani, nu urmarim fotbal, baschet sau alte sporturi ale maselor. Noi practicam golful, sailingul si parasailingul. Inteleg ca articolele despre sporturile saracilor fac audienta, dar sa nu exageram...
Raspunde

Omg

Acum 4 ani

Înainte de a încerca sa fii sarcastic , învață sa te exprimi corect in limba romană. Sfatul meu e sa nu te mai scremi degeaba, umorul e apanajul inteligentei, la tine nu e cazul..
Raspunde

zzz

Acum 4 ani

Stoican un manelist gelat iar echipele lui joaca tzurca(la fel si Alexa). cum se vor simti jucatorii care, pana una alta, au ramas in liga I acum cand se vor aduce 10 noi jucatori "cu experienta"? pun pariu ca vor veni numai rezerve la alte echipe sau jucatori de la retrogradate. muresan asta nu miroase a bine, un combinator...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Valjan jan

Acum 4 ani

Comentatori din acest articol unul mai cunoscator ca altul La noi in Sibiu nimic nou nu este bun ,,,,buni sant ale lor s au ai lor ....Stoican X s au Y toti rai dar daca vine unul de doi lei din strainatate este super ....Lasati orgoliile si pe cei care conduc destinele echipei sa si faca treaba ....iar noi s a i aplaudam ....Bucurativa ca avem echipa in divizie cu finantare asa cum este iar un conducator care se chinuie sa asigure finantele cum poate .....Bavo DORU BILT ptr tot ce ai facut si faci ptr fotbalul Sibian
Raspunde

d

Acum 4 ani

Ce face Birt ? Bugetul e asigurat de cativa actionari si o parte de primarie. Muresan si Zamfir se ocupa de transferuri. Birt sta degeaba. Pana sa vina cei 2 am fost ZERO la capitolul conducere. Macar taci cu Birt
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ciprian

Acum 4 ani

Dar de ce esti asa suparat? Nu, nu la supararea ta pe comentatori, ma refer. La supararea pe biata limba romana. Ce ti-a facut chiar asa rau incat sa o masacrezi in halul asta?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Șufană

Acum 4 ani

Sibienii adevarati, cu bani, nu urmarim fotbal, baschet sau alte sporturi ale maselor. Noi practicam golful, sailingul si parasailingul. Inteleg ca articolele despre sporturile saracilor fac audienta, dar sa nu exageram!
Raspunde

Gheo Felinaru

Acum 4 ani

Voi, oieri si prosti ca dracu mai jucati ping pong la pasune
Raspunde

Unu

Acum 4 ani

“Puțină lume știe că tata a murit supărat pe Flavius. Nu-și vorbeau de aproape 20 de ani. Tata a aflat că Flavius l-a trădat la un meci. A bănuit încă de atunci, apoi alți jucători din vestiar i-au confirmat. S-a supărat foarte tare, mai ales că era vorba despre Flavius pe care-l considera ca fiind băiatul lui”, a confirmat Lorena Balaci, fiica nașului lui Stoican Atentie mare d-le Birt! Luati d-le un om matur, responsabil. Nu va aruncati la "vedete" etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus