Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

ACTUALIZARE O căruță cu nouă turiști s-a răsturnat în județul Sibiu. Patru au ajuns la spital

ACTUALIZARE O căruță cu nouă turiști s-a răsturnat în județul Sibiu. Patru au ajuns la spital

ACTUALIZARE 20:00 ISU SIBIU: În urma solicitării, pe lângă cele 9 victime (5 transportate de Smurd Sibiu și 4 transportate de SAJ Sibiu), au fost transportate la CPU Mediaș și alte 7 persoane aflate în atelaj pentru investigații suplimentare. Menționăm că inițial în șaretă se aflau 18 persoane.

Nouă persoane, turiști străini, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce căruța în care se deplasau, între localitățile Boian și Bazna, județul Sibiu, s-a răsturnat. Patru dintre ei au fost duși la spital. Căruțașul nu se află printre răniți. Caii s-ar fi speriat de un pieton. Toți turiștii sunt francezi, potrivit primelor informații, au confirmat cei de la fața locului pentru Turnul Sfatului.

Informațiile au fost transmise de IPJ Sibiu. Traficul în zonă este îngreunat. Din primele informații, caii s-ar fi speriat de un pieton, au pornit la galop, iar căruțașul nu i-a mai putut controla.

La fața locului, a intervenit ISU Sibiu cu patru echipaje Smurd și trei echipaje de pompieri și autospeciala de salvare victime multiple. „Sunt 9 victime de cod galben conștiente dintre care 4 prezintă diferite contuzii și escoriații, 2 prezintă traumatism cranio-celebral și 3 prezintă fracturi membre superioare. 5 victime, femei au fost transportate la CPU Mediaș”, a transmis instituția.

Serviciul Ambulanță Județeană Sibiu a precizat că a trimis la locul accidentului două mașini. „Echipajele au preluat patru pacienți - câte doi în fiecare Ambulanță. În prima - unul cu traumatism cranio cerebral acut închis și al doilea cu traumatism de genunchi. A doua mașină a preluat un pacient cu traumatism cranio cerebral acut și altul cu multiple ezcoriații și contuzii”.

caruta rasturnata 2 caruta rasturnata 3

FOTO simbol

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

7 comentarii

Eu

Acum 4 ani

Puscaria il paste pe calul ala. S-a speriat de un pieton? O fi fost Viorel Arcas? Zis-pietonul!
Raspunde

Lana

Acum 4 ani

Daca s-ar fi intamplat in Caracal, primul gand ar fi fost ca "s-a rasturnat caruta cu prosti..." Dar in mijlocul Ardealului, trebuie neaparat gasita alta formula :)
Raspunde

Anamaria

Acum 4 ani

ACTE DE CRUZIME CONTRA ANIMALELOR: CAII AIA TRĂGEAU 18 PERSOANE +CARUTA+ATELAJ ???? Ia uite marii iubitori de animale ai Europei, apărători ai drepturilor și altele,ia uite cat le pasa de fapt...Pai ei la cat de oamenii pro animale și drepturi de orice fel,trebuiau sa refuze sa se îmbarce în asa ceva,ca e cruzime fata de animale!!!!!
Raspunde

Gheo Felinaru

Acum 4 ani

pai daca calul nu stie sa cante la nai, si nici la tambal.........................
Raspunde

Johann

Acum 4 ani

Anamaria , ce zice carnea aia de cal pe care ai mancat-o?
Raspunde

Cris

Acum 4 ani

Bietele animale, ce ticăloși sunt unii oameni, numai profitul ai interesează ...
Raspunde

Cris

Acum 4 ani

Cei care erau in căruță au aceeași vină ca propietarul căruței. Nu poți sa stai de o parte si să te prefaci ca este in regula sa fie atâtea persoane si sa nu zici nimic , păcat ca nu si- au rupt toți gâtul, se mai ușurează planeta de ignoranți aroganți pe care nu- i interesează decât sa-si satisfacă un capriciu pe spinarea unor animale .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus