X
primaria sibiu (2)

Programul serviciilor Primăriei Sibiu cu ocazia sărbătorii de Rusalii

 Zilele de 16 și 17 iunie, prima și a doua zi de Rusalii, au  fost declarate prin Codul Muncii zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. În acest context, serviciile Primăriei Municipiului Sibiu, dar și serviciile publice subordonate Consiliului Local nu vor avea activitate în perioada menționată.

Zoo Sibiu va face excepție și va fi deschisă publicului inclusiv în aceste zile de sărbătoarea legală, conform programului de funcționare normal: 9.30 – 20.00.

Serviciul de Stare Civilă din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu nu va avea activitate luni, 17 iunie. Înregistrarea evenimentelor produse în această zi se va desfășura după cum urmează:

–           înregistrarea deceselor va fi asigurată în ziua de sâmbătă, 15 iunie, în intervalul orar 9 – 13. Decesele produse și nedeclarate sâmbătă, 15 iunie, duminică, 16 iunie și luni, 17 iunie vor putea fi înregistrate marți, 18 iunie. La Cimitirul Municipal birourile vor fi închise, astfel că înregistrarea și programarea înmormântărilor nu va fi posibilă duminică, 16 iunie și luni, 17 iunie. În aceste două zile de sărbătoare, accesul auto în Cimitir va fi gratuit.

–           dosarele pentru oficierea căsătoriilor nu se vor putea depune luni, 17 iunie și, prin urmare, nu se vor oficia căsătorii în ziua de miercuri, 26 iunie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  pauzele primariei
  pe banii nostrii
  daca moare cineva-doamne fereste-tii mortul in casa 4 zile?ca cine iti da certificat ..etc.etc
  si temperaturile sint in crestere
  gindire inteligenta de bunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact