Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

ACTUALIZARE Accident mortal pe Valea Oltului. O mașină a intrat sub un TIR. SAJ Sibiu a preluat o victimă

ACTUALIZARE Accident mortal pe Valea Oltului. O mașină a intrat sub un TIR. SAJ Sibiu a preluat o victimă

ACTUALIZARE: La accidentul de pe Valea Oltului din apropierea localității Câineni a fost solicitat sprijin de la Sibiu. Astfel, SAJ Sibiu a trimis la locul accidentului un echipaj tip C2 (cu medic). „A doua victimă - soția șoferului, încarcerată, cu fractură deschisă a membrului inferior și traumatism cranio cerebral acut închis grav a fost preluată de Ambulanța de la Sibiu și transportată la Sibiu”, au transmis reprezentanții Serviciului Ambulanță Județean Sibiu.

Medicii au menționat că pacienta prezenta multiple leziuni traumatice localizate la nivelul capului, coloanei și membrelor superioare și inferioare. Menționăm că a fost nevoie de descarcerare pentru scoaterea victimelor din mașină.

accident caineni accident caineni 3 accident caineni 4

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineața pe Valea Oltului, pe raza localității Câineni, în zona Balta Verde.

Conform polițiștilor rutieri din cadrul IPJ Vâlcea, din cauze necunoscute la această oră, un autoturism a ajuns sub un TIR, în urma impactului extrem de violent rezultând trei victime. În mașina mică se aflau două persoane, ambele încarcerate. Șoferul a fost găsit de echipajele de intervenție în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat.

„Au fost implicate trei persoane, respectiv conducătorul auto al autotrenului, în vârstă de aproximativ 60 ani, cu traumatism cranio-cerebral minor, care refuză transportul la spital, un bărbat a decedat, iar o femeie cu vârstă de aproximativ 60 de ani, cu politraumatisme, în comă, a fost transportată la spital în Sibiu”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.
Celelalte două persoane, un pasager în mașina mică și șoferul TIR-ului au primit îngrijiri medicale la fața locului, pasagerul fiind transportat de urgență la Sibiu.

Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Traficul în zonă se desfășoară cu greutate, fiind dirijat prin parcare.

accident mortal valea oltului

accid tir

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus