X
tariceanu

ALDE Sibiu îi cere lui Tăriceanu să-şi anunţe candidatura

Organizația județeană ALDE îi cere președintelui partidului, Călin Popescu Tăriceanu să-și anunțe candidatura la alegerile prezidențiale. ”Pentru că alegerile prezidențiale bat la ușă, vremea experimentelor și a căutărilor a trecut, iar timpul presează, fiindcă e nevoie de multă muncă și mobilizare pentru victorie, ALDE Sibiu îi cere președintelui Călin Popescu-Tăriceanu, singurul care întrunește toate aceste cerințe și, de asemenea, singurul contracandidat cu adevărat redutabil al actualului președinte, așa cum o demonstrează de multă vreme toate cercetările sociologice, să își asume și să își anunțe neîntârziat candidatura în alegerile prezidențiale din luna noiembrie”, se arată într-un comunicat de presă remis de ALDE Sibiu.

În plus, liderul ALDE Sibiu, Ovidiu Tocaciu solicită conducerii partidului negocieri cu PSD pentru a-l avea pe Tăriceanu candidat comun la prezidențiale. “Cerem, de asemenea, conducerii centrale a partidului să demareze neîntârziat negocieri cu partenerul de guvernare PSD pentru stabilirea unui candidat comun în alegerile prezidențiale, în persoana dlui. Călin Popescu-Tăriceanu, cel care poate înfrânge mașinăria electorală grupată în spatele actualului președinte și care poate aduce în fruntea țării un lider”, spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

 

Motivele pentru care Tăriceanu ar trebui să fie președinte în viziunea ALDE:

PENTRU că România devine tot mai mult scena unei forme de marxism de o violență cum nu s-a mai văzut din anii 50 și care ne amenință însăși ființa națională, riscând să ne îndepărteze de valorile morale cele mai profunde: libertate, respectul față de om, față de valorile naționale și familiale.

PENTRU că noțiuni precum patriotism, patrie ori tradiție au ajuns să fie socotite pericole la adresa parcursului european al României”, iar oricine le invocă devine dușman al ”binelui” societății.

PENTRU că suntem împinși tot mai mult spre statutul de popor de consumatori, în loc de constructori, cum am fost de când ne știm.

PENTRU că avem nevoie să învățăm din experiența tristă a Moldovei, țară aruncată în haos după ani de zile în care guvernarea a fost luată din mâinile politicienilor de către serviciile secrete și de oligarhii creați de ele.

PENTRU că avem nevoie de un președinte care să simtă și să gândească în primul românește, care mai înainte de a fi cetățean planetar, continental ori unional trebuie să fie un bun român, iar România a fost pusă de prea multe ori în situația de a fi condusă de oameni supuși altor sisteme de valori și altor nații.

PENTRU că avem nevoie de un președinte care să unească, nu să dezbine, să ofere soluții, nu să creeze probleme, să arate calea cea dreaptă, nu să ridice baraje artificiale.

PENTRU că avem nevoie de un președinte care să se implice demn și curajos în marile probleme cu care se confruntă societatea românească, nu de unul care la prima criză scrie disperat la Bruxelles, cerând indicații prețioase.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

17 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pușcăriceanu

  Candidatura la bulău, eventual. Acum ca sleahta de trogloditi infractori PSD-ALDE l-au scapat de puscarie pe acest individ penibil, jubilieaza infectul… se viseaza presedinte… gretos.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dracu

  Foarte bine descris ce fel de presedinte are nevoie Romania. Dar nu cred ca tariceanu poate oferi astfel de tipare si in niciun caz cu un partid ca alde in spate… Sunteti de-a dreptul caraghiosi

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Gheo Felinaru

     o vandut numa Gaz, Aur,Sasi si tot feluri de mancaruri ca sa plateasca datoriile, sau n-ai auzit ca oamenii n-au avut ce sa manance ?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lana

  Cred ca ALDE-istii s-au saturat pana peste cap de Mos Tăgârtza, Norica&Co si acum il forteaza sa candideze si sa-si rupa grumazu’ (politic), ca sa scape de el si de aberatiile lui, o data pt totdeauna!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicu

  Tariceanu poate ajunge presedinte interimar al Romaniei daca Iohannis ii va lua locul lui Donald Tusk la Consiliul European,pentru doua luni ,nominalizarea pentru presedintia CE se face in septembrie 2019!Sfatuiesc pe cei de la Alde Sibiu daca intr adevar vor sa l sprijine pe Tariceanu ,sa si uneasca eforturile si sa faca o organizatie judeteana puternica construita pe o fundatie de beton nu de nisip!Deci creati structuri politice teritoriale mai puternice si mai performante!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dracu

   Esti de-a dreptul caraghios cu sfaturile tale. Nu intelegeti ca avem nevoie de oameni noi in politica? Astia au aratat de ce sunt in stare. Hai sa tragem apa odata pt totdeauna!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Nicu

    De acord cu oameni noi in politica si la Sibiu la fel jos cu batraneii de la fgdr,unii din ei au si optzeci de ani varsta ( consilierii)!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Ce inseamna sa nu ai simtul realitatii!La ultimele alegeri electoratul a aratat valoarea voastra-ZERO! iar voi mai credeti in Greuceanu si Harap Alb!Da,e un mod de a scapa de puscarie prin alegerea ca presedinte dar asta e o himera.Tariceanu a comis infractiuni grele(manipularea pietei de capital la Rompetrol si afacerea STERLING) fapte din care se scapa doar prin inchisoare.Nu-l veti putea scapa la infinit iar motocicleanu nu-i omul de care avem nevoie!Chiar daca va candida singur va iesi al doilea;nu ne mai puteti pacali!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Jinks

   Prin repetițiile din comentarii, substantivul motocicleanu, deși incomplet articulat, parcă își pierde izul peiorativ inițial și devine simpatic. Poate se repetă și substantivul bicicleanu.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ioan

  Daca va ajunge presedinte isi va scrie lui insusi biletele pentru a se interesa de stadiul dosarelor din justitie ale “patricilor”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact