Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cum va sărbători Biserica ortodoxă din Sibiu hramul Catedralei Mitropolitane

Cum va sărbători Biserica ortodoxă din Sibiu hramul Catedralei Mitropolitane

Catedrala mitropolitană din Sibiu își va sărbători la începutul săptămânii viitoare hramul, iar cu această ocazie, reprezentanții Bisericii ortodoxe din Sibiu au anunțat programul liturgic pe care l-au pregătit.

Potrivit unui anunț al Mitropoliei Ardealului, programul liturgic va conține manifestări religioase, dar și culturale.

„Catedrala mitropolitană din Sibiu îmbrăca luni, 17 iunie 2019, haine de sărbătoare cu prilejul hramului „Sfânta Treime”. În centrul programului liturgic, din inima cetății transilvane, va fi oficierea Sfintei Liturghii arhierești, însă, din programul general dedicat hramului nu vor lipsi nici manifestările religioase și culturale”, se menționează într-un comunicat de presă.
Astfel, programul liturgic va începe duminică dimineață, 16 iunie, când la Catedrala mitropolitană ortodoxă va avea loc Utrenia, apoi Sfânta Liturghie arhierească. Seara, la ora 18:30 credincioștii sunt invitați la Priveghere. Luni, 17 iunie, la ora 7:45, va avea loc Acatistul Sfintei Treimi, urmat de Sfânta Liturghie. Seara, la ora 18:00, Corul Timotei Popovici va susține un concert.

program liturgic hram

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus