X
fits teatru sibiu (7)

FITS ziua a doua: Strada cu cărți, fanfara pe biciclete și artiști pe picioroange

Cea de-a doua zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu prezintă numeroase evenimente stradale, atât în centrul Sibiului cât și într-una din cele mai recente locații ale festivalului, Piața Habermann.

Ziua începe cu o plimbare prin Piața Mică, acolo unde pentru câteva zile sunt expuse cele mai căutate titluri naționale și internaționale la momentul actual. Sibiu Book Festival rămâne în centrul orașului până mâine inclusiv. Evenimentul propune vizitatorilor să aleagă din cele peste 4.000 de titluri expuse în pavilioanele amplasate în Piața Mică. Iubitorii cărților pot alege din cele mai noi apariții editoriale dar și din titluri clasice din toate domeniile (albume, ediții de colecție, dicționare, cărți de ficțiune, educaționale, de dezvoltare personală, carte spirituală, cărți pentru copii, etc.)

633

În jurul amiezii, pe Pietonala Nicolae Bălcescu, o fanfară pe biciclete va face deliciul trecătorilor. Combinația de biciclete, muzică bună și costume tradiționale transformă Fanfara Crescendo într-un spectacol captivant, ce susține evenimente cu adevărat unice. Artiștii olandezi vor putea fi urmăriți de mai multe ori astăzi.

o-fanfara-pe-bicicleta-3

Cie Aérosculpture aduc în această seară din nou spectacolul „Singuri în Univers”, în Piața Mare a orașului.

În spectacolul „Singuri în Univers?”, compania Aérosculpture creează un univers oniric de proporții uriașe, cu acrobați, artiști pe picioroange, muzicieni, păpușari, coruri și pirotehniști, deschizând astfel o cale atemporală spre o altă dimensiune, ce cuprinde sculpturile trupei: Cometele fermecate, Farfuria zburătoare, Cosmonautul explorator. SPACE® este locul mistic de întâlnire al unei mici asociații de cartier care provoacă un cataclism cosmic din pură întâmplare.

Spectacolul va avea loc începând cu ora 21:45.

singuri-in-univers-2

Seara se va încheia cu un concert susținut de Juniore. Formația din Franța abordează o multitudine de subiecte și de genuri, de la sentimentul unei seri de vară la mare, la medii urbane în stil Nouvelle Vague, cu note întunecate.

Consultați programul zilei și pe site-ul oficial al FITS.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cris

  Teatru, distractie , spectacole înțeleg , dar focul de artificii ar trebui interzis.
  Un zgomot infernal pentru animale, bietele păsări , mă întreb câte dintre ele au căzut din cuiburi, mai ales puii….este un șoc enorm pentru ele !
  La fel de revelion …Mexico este prima țara care va renunța la focul de artificii mizerabil, cheltuitor si inutil. Sute ce mii de animale sunt traumatizate in fiecare an ca idioții să se holbeze la niște lumini.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact