X
64314402_822598534788581_2596094743003791360_n

Viitorul Șelimbăr, aproape de Liga 3. A bătut în Harghita

Viitorul Șelimbăr a învins în deplasare, în această după-amiază pe CS Gheorgheni cu 3-2. Meciul desfășurat în județul Harghita dă un avantaj important sibienilor, partida returul urmând să se desfășoare sâmbătă, 22 iunie.

În vederea promovării, administrația din Șelimbăr a inițiat un proiect de modernizare a stadionului din comună, în valoare de 1,78 milioane de lei.

Se are în vedere refacerea gazonului de joc, modernizarea suprafeței de joc cu sistem de irigație și executarea unor tribune laterale. Data începerii investiției era estimată în noiembrie 2018, iar terminarea ei în luna mai 2019. ”Vrem să facem un teren de fotbal modern, cu instalație de nocturnă, cu gazon de calitate, sistem de irigație, tribune. Am început lucrările de reabilitare aici, deocamdată avem vestiare moderne, acum este momentul să ne apucăm și de celelalte lucruri, astfel încât tinerii care vor să se apuce de acest sport să aibă acasă o bază foarte bine pusă la punct. În plus, cred eu, este nevoie și pentru coeziunea locuitorilor, pentru spiritul de apartenență la comunitate să avem o echipă cu care să ne mândrim și o bază sportivă, asemenea”, spunea în luna noiembrie 2018, primarul comunei, Marius Grecu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion ionescu

  Noroaie si asfalt lipsa, dar avem stadion. Zici ca e localitate de asistați social, nu una de langa Sibiu. Primar, viceprimar, consiliul local, toti sunt praf.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   S

   Eu știu ca asa sunt regulile la bugetele din România : împărțite pe domenii. Sunt obligați prin lege sa aloce bani pt sport, chiar dacă sunt străzi cu noroaie și fără asfalt.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  @ion ionescu
  De ce sa faci investiții în primul rand sporturi de care nu prea e lumea interesata? Ma mir ca nu ai propus sa se dea la baseball… Și poate se dau și la alte sporturi sau, poate, sunt în prezent zero alte facilități de sport în selimbar. Și atunci de ce sa nu pui un pic pe picioare ce exista deja (adică sa faci un stadion micuț de 3000 de locuri, dar modern, ca pt o comuna bogata) și abia apoi sa te apuci de ceva nou? Ca dacă începi cu toate deodată, nu termini nimic repede. Și se dau bani acum la fotbal, ca na, e sportul cel mai popular,
  deci trebuie un pic de stadion ca lumea, la fel cum întâi normal se asfalteaza drumurile cele mai circulate și abia după aceea celelalte.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact