X
smurd paltinis

ACTUALIZARE Păltiniș: Bărbatul căzut de pe bicicletă a fost declarat decedat

ACTUALIZARE 14:30 ISU Sibiu a revenit cu informații noi de la locul incidentului. Bărbatul căzut de pe bicicletă are aproximativ 54 de ani. „În urma efectuării manevrelor de resuscitare a fost declarat decedat”.

ȘTIRE INIȚIALĂUn bărbat de 30 de ani a căzut de pe bicicletă pe drumul forestier de la Telescaun din Stațiunea Păltiniș. Potrivit primelor informații, posibil să fi intrat în stop cardio-respirator.

ISU Sibiu a anunțat că intervine în aceste momente cu două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri în stațiunea Păltiniș, drumul forestier de la Telescaun. Salvatorii acordă asistență medicală unui bărbat, aproximativ 30 ani.

Se presupune că acesta a căzut cu bicicleta. Tânărul se află inconștient, iar medicii presupun că a intrat în stop cardio-respirator. „Momentan se acordă îngrijiri medicale și se efectuează manevrele de resuscitare a victimei. La fața locului se află în sprijin și reprezentanți din partea Salvamontului Sibiu. S-a solicitat venirea elicopterului Smurd Târgu Mureș”, a transmis ISU Sibiu.

FOTO: ISU Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact