Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Barna și Cioloș, într-un glas despre viitorul Alianței 2020: „Suntem hotărâți”

Barna și Cioloș, într-un glas despre viitorul Alianței 2020: „Suntem hotărâți”

Liderii Alianței 2020 USR PLUS - Dan Barna și Dacian Cioloș - au postat pe paginile lor de Facebook același mesaj în care explică modul în care au loc discuțiile despre viitorul alianței. Un singur lucru e diferit în postările lor.

Am scris rândurile de mai jos împreună cu Dacian Cioloş, eu aflându-mă o zi la mare, la Constanța, împreună cu Olguța, după ce am văzut articolele despre tensiunile care ar există între USR și PLUS” și „Am scris rândurile de mai jos împreună cu Dan Barna, eu aflându-mă la Cabana Babele alături de Valerie, după ce am văzut articolele despre tensiunile care ar exista între USR și PLUS” - își încep mesajele cei doi politicieni.

Aceștia recunosc că discuțiile „sunt mai aprige” pe alocuri, dar țin să dea asigurări că sunt hotărâți ca USR și PLUS să meargă împreună la toate alegerile care vor urma: prezidnețiale, locale și parlamentare.

„(...) Da, pe alocuri discuțiile sunt mai aprige, pentru că fiecare dintre noi vine la masă cu idei și cu soluții care să valorifice cât mai bine zestrea propriului partid. Dar vrem să spunem un lucru foarte clar: USR și PLUS vor merge mai departe împreună. Și la prezidențiale, și la locale, și la parlamentare.

Suntem hotărâți să găsim cea mai bună formulă pentru asta și nu ne vom ridica de la masa negocierilor până când nu ajungem la o înțelegere care să ne facă mai eficienți decât am fi separat, pentru că România trebuie guvernată bine după alegeri. Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja. Nu o să cădem în capcana în care au căzut alții în trecut”, au scris Barna și Cioloș.

barna ciolos facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

5 comentarii

!?!

Acum 4 ani

Inlocuiti ,,ron" cu ,,euro" si poate va credem. De povesti cu zâne ne-am cam saturat. Succes!
Raspunde

gigi contra

Acum 4 ani

Olguta si Valerie au fost muzele care i-au inspirat pe acesti vajnici politicieni care vor da chix cat de curand...
Raspunde

Mult succes

Acum 4 ani

Nu vor da chix deloc, ba chiar vor castiga alegerile cu brio. Lumea s-a saturat de hotii si mincinosii de pana acum.Pe rand,de-alungul anilor i-a vazut lumea pe apsolut toti de ce sunt instare,ori ca au fost de stanga ori ca au fost de dreata, sa ca.....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

motanul garfield

Acum 4 ani

Inchide ochii cand visezi!
Raspunde

IOO

Acum 4 ani

Sa vina oameni noi! Avem nevoie de alta generatie. Astia au furat destul. Sa vina noii hoti la carma!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus