X
dan barna dacian ciolos

Barna și Cioloș, într-un glas despre viitorul Alianței 2020: „Suntem hotărâți”

Liderii Alianței 2020 USR PLUS – Dan Barna și Dacian Cioloș – au postat pe paginile lor de Facebook același mesaj în care explică modul în care au loc discuțiile despre viitorul alianței. Un singur lucru e diferit în postările lor.

Am scris rândurile de mai jos împreună cu Dacian Cioloş, eu aflându-mă o zi la mare, la Constanța, împreună cu Olguța, după ce am văzut articolele despre tensiunile care ar există între USR și PLUS” și „Am scris rândurile de mai jos împreună cu Dan Barna, eu aflându-mă la Cabana Babele alături de Valerie, după ce am văzut articolele despre tensiunile care ar exista între USR și PLUS” – își încep mesajele cei doi politicieni.

Aceștia recunosc că discuțiile „sunt mai aprige” pe alocuri, dar țin să dea asigurări că sunt hotărâți ca USR și PLUS să meargă împreună la toate alegerile care vor urma: prezidnețiale, locale și parlamentare.

„(…) Da, pe alocuri discuțiile sunt mai aprige, pentru că fiecare dintre noi vine la masă cu idei și cu soluții care să valorifice cât mai bine zestrea propriului partid. Dar vrem să spunem un lucru foarte clar: USR și PLUS vor merge mai departe împreună. Și la prezidențiale, și la locale, și la parlamentare.

Suntem hotărâți să găsim cea mai bună formulă pentru asta și nu ne vom ridica de la masa negocierilor până când nu ajungem la o înțelegere care să ne facă mai eficienți decât am fi separat, pentru că România trebuie guvernată bine după alegeri. Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja. Nu o să cădem în capcana în care au căzut alții în trecut”, au scris Barna și Cioloș.

barna ciolos facebook

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Mult succes

    Nu vor da chix deloc, ba chiar vor castiga alegerile cu brio. Lumea s-a saturat de hotii si mincinosii de pana acum.Pe rand,de-alungul anilor i-a vazut lumea pe apsolut toti de ce sunt instare,ori ca au fost de stanga ori ca au fost de dreata, sa ca…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact