X
dragnea

Liviu Dragnea ar prefera să rămână în Penitenciarul Rahova după carantină

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, ar vrea să rămână în Penitenciarul Rahova după ce expiră perioada de carantină. Decizia o va lua însă o comisie.

Luni este cea de-a 21-a şi ultima zi de carantină pentru fostul preşedinte PSD. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că acesta ar fi scris o cerere în care a solicitat să rămână în continuare la Rahova,astfel încât familia şi cei apropiaţi să-l poată vizita.

Potrivit procedurii, marţi, comisia Penitenciarului Rahova trebuie să se reunească şi să decidă unde îşi va ispăşi Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pronunţată în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Decizia o va lua însă comisia de la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a fost arestat și încarcerat pe data de 27 mai.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Intre timp, vreo 30-40 de descreierati s-au adunat in fata la Cotroceni si au scandat ” Liviu, te iubim ca ca tine nu gasim”
  Unul din ei, pare-se inginer, din specia necuvantatoare tabula tasa, a declarat ca e pesedist infocat, si ca a fost motivat (in traducere libera manipulat) prin Fakebook si Latrina 3 sa vina la Cotroceni.
  Te doare bila! Kafka frate!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  N-au gasit altceva si s-au legat de o poveste veche si care se practica la nivel national… Numai ca sa-l bage la bulau, sa scape de un adversar politic… Alo, va e teama de teleormanean, dlor politicieni?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Hotulescu

   dupa capul tou e nevinovat ?

   comunistilor, sper sa va ascunde pe toti, pe veci, pentru toate “povestile vechi si care se practicau la nivel national”

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Poate ca nu e nevinovat, dar pt. asa o vina , altii ar fi fost absolviti! El este inchis…politic ca sa se destrame pesedeul. Ceea ce inseamna ca unora inca le este frica de PSD. Iar comunist sa-i spui lui tac-tu mare, care a muncit pe vremea lor, si-a facut apartament sau casa tot atunci, a mers in concedii cu bilete de la sindicat si acum ia pensie de-ti mai da si tie bani de buzunar!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mama Omida

  Daca asta vrea,doresc sa-si implineasca visul:sa ramana la Rahova mult si bine!Si sa-l insotesca prietenii sai mai realisti sau mai putin realisti ba chiar si necuvantatorele care-l adora!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact