X
salutfagaras.ro

Sfârșit tragic pentru un tânăr sibian: a murit strivit de un tractor

Un sibian, în vârstă de 35 de ani, a murit, ieri, fiind prins sub un tractor. Autovehiculul s-a răsturnat în timp ce tânărul efectua lucrări pe Valea Sebeșului, în comuna Hârseni din județul Brașov.

„Persoană inconștientă, prinsă sub un tractor răsturnat în comuna Hârseni, sat Sebeș, Valea Sebeșului. Intervine Detașamentul Făgăraș cu un echipaj pentru Descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SAJ”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Muncitorul de 35 de ani era din județul Sibiu și efectua lucrări pe Valea Sebeșului, comuna Hârseni. Într-o clipă de neatenție s-a răsturnat cu tractorul de pe drumul forestier în albia pârâului Sebeș, scrie Salutfagaras.ro.

Potrivit informațiilor distanța de la drum până la pârâu era de aproximativ 3 metri. Împreună cu bărbatul decedat mai erau și alte două persoane, care nu au pățit nimic.

Sursa citată mai scrie că apelul la 112 a fost semnalat, duminică, 16 iunie, în jurul orei 18.45. La fața locului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Făgăraș cu un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SAJ. Salvatorii, ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru muncitor, acesta avea leziuni incompatibile cu viața.

FOTO: salutfagaras.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact