Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Sfârșit tragic pentru un tânăr sibian: a murit strivit de un tractor

Sfârșit tragic pentru un tânăr sibian: a murit strivit de un tractor

Un sibian, în vârstă de 35 de ani, a murit, ieri, fiind prins sub un tractor. Autovehiculul s-a răsturnat în timp ce tânărul efectua lucrări pe Valea Sebeșului, în comuna Hârseni din județul Brașov.

„Persoană inconștientă, prinsă sub un tractor răsturnat în comuna Hârseni, sat Sebeș, Valea Sebeșului. Intervine Detașamentul Făgăraș cu un echipaj pentru Descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SAJ”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Muncitorul de 35 de ani era din județul Sibiu și efectua lucrări pe Valea Sebeșului, comuna Hârseni. Într-o clipă de neatenție s-a răsturnat cu tractorul de pe drumul forestier în albia pârâului Sebeș, scrie Salutfagaras.ro.

Potrivit informațiilor distanța de la drum până la pârâu era de aproximativ 3 metri. Împreună cu bărbatul decedat mai erau și alte două persoane, care nu au pățit nimic.

Sursa citată mai scrie că apelul la 112 a fost semnalat, duminică, 16 iunie, în jurul orei 18.45. La fața locului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Făgăraș cu un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SAJ. Salvatorii, ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru muncitor, acesta avea leziuni incompatibile cu viața.

FOTO: salutfagaras.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

verificati daca nu credeti

Acum 4 ani

Efectua lucrari ? Serios ? Duminica ? De rusalii ? Hai sa fim seriosi.
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

si ce lucrari efectua chiar de rusali? un pic de lemn de prin padure sau?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus