X
WhatsApp Image 2019-06-17 at 12.58.54 PM

Turist rănit după ce a căzut în munții Făgărașului. A fost preluat de elicopterul SMURD

Actualizare 13:15. Rănile prea grave ale bărbatului i-au determinat pe salvatori să îl ducă pe turist direct la Tg. Mureș.

Actualizare 11:45. Turistul s-a rănit grav după ce a căzut pe o limbă de zăpadă, în apropierea lacului Avrig. „Pentru acordarea asistenței medicale și evacuarea victimei s-a solicitat elicopterul SMURD Mureș care a reușit să facă intervenția într-un timp foarte scurt. În acest moment, pacientul a fost preluat și este în zbor spre Spitalul Județean Sibiu. Prezintă traume la nivelul capului și al membrelor, starea lui fiind foarte gravă”, a transmis Adi David, șeful Salvamont Sibiu.

Un bărbat de aproximativ 30 de ani este căutat în aceste momente prin Munții Făgărașului, în apropiere de lacul Avrig, după ce ar fi căzut, fiind rănit.

Turistul ceh ar fi suferit mai multe răni, după ce a căzut în apropiere de lacul Avrig, anunță Salvamont Sibiu. Spre locul accidentului se deplasează o echipă terestră de la Salvamont Sibiu, precum și elicopterul SMURD Mureș. Din primele informații, victima este conștientă, transmite Adi David, șeful Salvamont.

Știrea se actualizează. 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact