X
autostrada-10

VIDEO Biciclist, pe contrasens, pe Autostrada Transilvania

Un biciclist a fost surprins circulând pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Șoferul care a filmat spune că a sunat imediat la 112 și a anunțat poliția, transmite Digi TV.

Conform legislației în vigoare, pe autostradă este interzisă circulația pietonilor, bicicletelor și mopedelor, a tractoarelor și mașinilor agricole, precum și a vehiculelor care prin construcție nu pot depăși 50km/oră.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Exo

  Ar trebui sa se instaleze camere FUNCTIONALE la intrarile pe autostrada, astfel incat, aceste incidente sa poata fi depistate la timp ! La noi autostrazile sunt doar niste sosele… ca in anii 60, fara camere, fara monitorizare de trafic ! O rusine, la cat au costat, practic.
  Sunt multe cazuri cu vehicule pe contrasens pe autostrazi dar se pare ca autoritatile…. adica, acel grup de oameni platit sa se ocupe cu asta, prefera sa isi ia doar salariile si sa nu faca nimic……nimic altceva decat sa gaseasca metode noi prin care sa mai dea niste tunuri la buget.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Babu

  Dar trebuie sa fii fumat ceva ala sa aibe asa un tupeu.

  Mai bine sa faca la el acasa asa ceva si sa nu ne puna si noua viata in pericol…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact