X
dancila

Vânt puternic, Dăncilă rezistă. Guvernarea PSD-ALDE continuă

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a picat astăzi, înregistrând 200 voturi ”pentru”, 7 ”împotrivă” și 3 abțineri. Opoziția avea nevoie de 233 de voturi favorabile.

Dăncilă: ”Această aroganţă vă va duce la pierzanie”

Aflată la a treia moțiune de cenzură, Viorica Dăncilă a exultat după ce opoziția a rămas la 33 de voturi de căderea guvernului. ”Aţi devenit mult prea devreme aroganţi, iar această aroganţă vă va duce la pierzanie la fel cum s-a întâmplat şi altădată. Ne vom vedea la următoarele alegeri generale şi vom vedea dacă veţi vorbiîn acelaşi mod.Nu este o ameninţare, este încrederea pe care o putem genera din partea oamenilor, pe care oamenii ne-o vor da pentru ceea ce facem, nu pentru jignirile pe care dumneavoastră le aduceţi în prim-plan pentru ca nu aveţi altceva. Nu aveţi un program de guvermare, a zis chiar domnul Cîţu. Dacă nu aveţi un plan de guvernare cum vreţi să guvernaţi această ţară?”, a declarat Viorica Dăncilă.

Turcan: ”Este cel mai mare număr de voturi strâns pentru o moțiune de cenzură”

Totodată, opoziția a subliniat că numărul de voturi strânse împotriva unui guvern este istoric. “PNL și-a mobilizat toți parlamentarii pentru moțiunea de cenzură. Am demonstrat că avem determinarea de a ne asuma guvernarea pentru a respecta votul românilor. Noi, opoziția, am strâns 200 de voturi pentru demiterea Guvernului Dăncilă! Rezultatul arată că este cel mai mare număr de voturi strâns pentru o moțiune de cenzură inițiată de opoziție. Mulțumim celor care au votat și au înțeles mandatul dat de oameni la votul din 26 mai. PSD și ALDE s-au temut de această moțiune. Au stat în bănci, nu au votat, au fugit. Acțiunea noastră în interes public continuă!”, a scris liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Tăriceanu: ”E greu, băieți, fără liste suplimentare?”

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte Senatului, a reacționat sarcastic la eşecul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Liderul ALDE se alătură celor care susţin că alegerile europarlamentare au fost fraudate. “Moțiunea de cenzură a căzut! E greu, băieți, fără liste suplimentare? E greu!”, a scris Tăriceanu pe Twitter.

 

 

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact