X
dacian ciolos

Dacian Cioloș a fost ales președintele Grupului Renew Europe din Parlamentul European

Fostul premier al României, liderul PLUS Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European.

”Preşedinţia grupului Renew Europe e doar un pas în construcţia politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru. Am dovedit că merităm încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că suntem parte integrantă a forţelor politice relevante ale Europei. Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles şi în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată ţara”, scrie Cioloş pe Facebook.

El spune că pasul următor este începerea construcţiei politice interne prin care să li se ofere cetăţenilor români un viitor aşa cum îl merită.

Din Renew Europe fac parte membrii ALDE, La Republique En Marche (partidul preşedintelui francez Emmanuel Macron) precum şi alţii.

Gruparea are în total de 110 locuri în noul parlament, cu 41 mai multe decât vechiul grup ALDE, în mare parte datorită partidului lui Macron precum şi Liberal Democraţilor din Marea Britanie. Delegaţia franceză este cea mai numeroasă din noul grup.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  julien de csolos e sicetatean francez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  are cineva capturi de pe siteul ambasadrei frantei la bucuresti in 2013 si 2014 care il prezentau?
  dupa aia au fost sterse si fostul ambasador a mintit ca csolos nui cetatean francez
  poate gasiti!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   @dancp2

   Dacian Ciolos a avut o activitate foarte bine apreciata ca si comisar european!Iar rezultatele se vad:este apreciat in continuare la valoarea lui de catre oamenii adevarati.In schimb unul din oamenii PSD-ului pe care tu ii lingi,Viorel Stefan, a fost singurul candidat al Romaniei la postul de membru al curtii de conturi a UE(post cuvenit Romaniei!) si a iesit al doilea!Dupa ce a fost respins de doua ori,a fost impus totusi,de catre guvernul Romaniei.Cred ca-i la fel de competent in finante ca si tine la gramatica!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact