Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Programul zilei de miercuri, la FITS: fanfara de la Cozmești și fantezie în alb

Programul zilei de miercuri, la FITS: fanfara de la Cozmești și fantezie în alb

Programul celei de-a șasea zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu cuprinde reprezentații ale deja tradiționalei trupe Fanfara de la Cozmești, precum și un spectacol cu totul special pregătit de doi artiști belgieni, în Piața Habermann.

Ecaterina Chiriac, Ionel Chiriac, Ionică Chiriac, Ionică Corneliu, Sorin Dușu, Gheorghe Lupu, Cornelius Rusu, Vasile Stângaciu, Constantin Trifan, Mihai Trifan și Petronel Viziru revin pe pietonala Nicolae Bălcescu, așa cum au făcut-o și în ultimii ani, în cadrul FITS. Fanfara de la Cozmești va încânta privitorii cu un spectacol plin de veselie, executând fără nici o dificultate orice gen de muzică, doar live, doar „după ureche”, fără a cunoaşte notele muzicale, începând cu muzica noastră autohtonă, hora şi sârba, continuând cu muzica balcanică, pop, gypsy.

Prima reprezentație a zilei este programată pentru ora 17:00.

parada-fanfarei-de-la-cozmesti-1

Julie Querre și Youri De Gussem vor aduce în fața publicului prezent în Piața Habermann un spectacol vizual original și dinamic, un mix de acrobații la sol, dans și teatru fizic. Întâlnirea delicată, plină de aventuri și pasională dintre doi oameni, ce emoționează prin zâmbete, surprize și duioșie. Un spectacol dedicat tuturor tipurilor de public, inclusiv adolescenților și elevilor.

Cei doi artiști belgieni vor putea fi urmăriți în spectacolul „Aventură în doi”, de la orele 17:30 și 20:30.

aventura-in-doi-2

Ne întoarcem pe Bălcescu unde, începând cu ora 17:45, Mr Wilson’s Second Liners propun un mix între muzica din New Orleans și clasicele melodii din cluburile anilor 90... funeralii rave fără cadavru. „Jazz în culori extravagante” este programat și de la ora 20:45.

jazz-in-culori-extravagante-1

Mai puțin de o oră mai târziu, tot pe Bălcescu trupa Mademoiselle Paillette prezintă „Fantezie în alb”. Spectacolul prezentat la FITS este unul itinerant, ce transpune publicul într-un univers fantastic în care visele par să apară și să dispară.

Spectacolul este prezentat de la orele 18:30 și 21:30.

fantezie-in-alb-1

Programul complet al zilei de 19 iunie poate fi consultat pe site-ul oficial al FITS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus