Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un turist a murit în apropiere de vf. Măgura. A făcut infarct

Un turist a murit în apropiere de vf. Măgura. A făcut infarct

Un bărbat de 59 de ani a murit astăzi în apropiere de Cisnădie, după ce a făcut infarct. Turistul de origine germană se afla într-o excursie cu mai multe persoane.

Turistul ar fi suferit un stop cardio-respirator, în timp ce se afla pe un traseu din apropierea vf. Măgura, din zona Cisnădie.

„Echipa de intervenție a serviciului Salvamont Sibiu, împreună cu un medic de la SMURD au intervenit de urgență, au aplicat măsurile de resuscitare, dar din păcate pacientul nu a răspuns. S-a declarat decesul”, a transmis Adrian David, șeful Salvamont Sibiu.

Turistul făcea parte dintr-un grup aflat într-o excursie în acea zonă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2505

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Noe paranoe

Acum 4 ani

mesajul acesta este exclusiv pentru doctorita stresata David din Oradea : verifica femeie, daca nu cumva turistul era doctor in germania si facea garzi in Romania !!!!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

da de angela tremurici nu zice nimeni nimic?nu e voie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus