Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FC Hermannstadt începe pregătirile pentru noul sezon. Ilja Antonov primul jucător care pleacă

FC Hermannstadt începe pregătirile pentru noul sezon. Ilja Antonov primul jucător care pleacă

Conducerea clubului FC Hermannstadt a anunțat joi despărțirea de fotbalistul Estonian Ilja Antonov, transferat vara trecută.

”Mijlocașul estonian Ilja Antonov și FC Hermannstadt au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Ilja pentru evoluțiile sale în tricoul formații noastre și îi dorim mult success”, au transmis oficialii clubului sibian.

Ilja Antonov s-a transferat la FC Hermannstadt de la Rudar Velenje vara trecută. Estonianul are în palmares 43 de meciuri jucate pentru naţionala de seniori a ţării sale, iar cu Levadia Tallin a cucerit două titluri de campion şi Cupa Estoniei.

Născut pe 5 decembrie 1992, Antonov are 1,73 metri înălţime. La seniori a mai evoluat pentru Ararat (2008), Kivioli Tamme Auto II (2009-2010), Puuma (2010-2011), Levadia (2012-2016), SV Horn (2017) şi Rudar Velenje (2017/2018).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Este primul jucator care pleaca dintre cei care mai aveau contract, pentru ca, asa cum spunea Birt la ultimul interviu, sunt cativa carora le-au expirat contractele si au plecat (Axinte, Serediuc, Lendric - duca-se, sa nu mai aud de el... -, etc.). In alta ordine de idei, Ilja chiar a fost unul dintre jucatorii batjocoriti de Miriuta (in iarna au incercat sa-i rezilieze contractul, probabil nu avea unde sa se mai duca, deci nu a acceptat, iar ca rezultat, a fost tinut mult timp pe banca si prin tribuna - au fost momente de noaptea mintii, cand Miriuta juca cu Matel inchizator, dar pe Ija il tinea pe banca… -, pentru ca, pe final, cand petardele aduse de Miriuta pe comisioane (Offenbacher, Lendric, Jazvic) au dat chix, sa fie bun si Ilja… consider ca jucatorul a dat dovada de caracter si a jucat pe bune in ultimele meciuri, dupa toata tarasenia, nu ca indolentii de Offenbacher sau Lendric!
Raspunde

Sibian

Acum 4 ani

Foarte bina analiza Eu, Sibianul felicitari! Si respect Antonov!! Jucatorii romani faceau scandal sau stricau atmosfera. Un jucator deosebit. Ai dreptate cu toate petardele. Lendric insa s-a salvat cu golul decisiv impotriva Calarasiului. Si ne-a salvat si pe noi. Sa ii strangem mana si sa ii uram bafta....la alta echipa. La fel cu restul de vreo 12-15 jucatori.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus