Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ce facem în weekend? Sibiu International Fringe Festival și cros pentru epilepsie

Ce facem în weekend? Sibiu International Fringe Festival și cros pentru epilepsie

Weekend-ul acesta are ceva mai puține evenimente extra rezervate, în centrul atenției fiind în continuare Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Am găsit totuși câteva locații și evenimente care s-ar putea să vă convingă să le vizitați, chiar și pentru scurt timp.

Vineri, 21 iunie

Înainte de orice altceva, știți bine că nici un weekend nu poate fi de succes dacă nu începeți cu o pizza delicioasă. Cea mai bună din Piața Mică se servește cu siguranță la Pizza by Tango, așa că nu ezitați să le faceți o vizită. Dacă deja ați mâncat, dar totuși vă e poftă de o felie, aveți și această posibilitate.

Un concert ce promite să redeschidă orizonturile către atmosfera plină de încântare a Parisului interbelic se pregătește să înceapă. De la ora 19:00, publicul sibian este invitat să ia parte la un recital inedit care se va contura în jurul muzicii lui George Gershwin, prin lucrările „Un american la Paris” și „Rhapsody in Blue”, program ce va cuprinde și alte lucrări de jazz mai puțin cunoscute și reinterpretate de artiștii invitați. Informații găsiți AICI.

790

De la aceeași oră, la Centrul de Tineret AICI, doritorii se pot bucura de spectacolul „Confesiunea mea hidoasă”, ce are loc în cadrul Sibiu International Fringe Festival. Rezervările se fac la numărul de telefon 0745 261 751. Prețul unui bilet este 15 lei întreg sau 10 lei redus.

567

Wanted vor avea un Living Room Session/Concert în această seară, în Imperium Live, de la ora 21:00. Detalii și rezervări: 0369 454 690 / 0745 391 481.

678

Sâmbătă, 22 iunie

Mâine dimineață, de la ora 9:00, sibienii se adună la Complexul Naţional Muzeal ASTRA să alerge pentru epilepsie, pentru oamenii cu această problemă şi pentru a le face viața mai uşoară. Deși înscrierile s-au încheiat, veți avea posibilitatea să-i susțineți de pe margine sau să donați bani cauzei.

218

De la 11:00, copiii pictează căsuţele vesele din Sibiu pe ghivece de ceramică pentru flori, în cadrul unui atelier de creaţie pentru micuții cu vârsta între 6 și 10 ani. Evenimentul se desfășoară între orele 11:00 și 13:00, în Oraşul Artiştilor, sub îndrumarea Dianei Ribana. Participarea este liberă, însă este nevoie de o înscriere în prealabil AICI

531

Shopping City Sibiu organizează din nou activități dedicate micuților, sâmbătă, de la ora 16:00. Program:

16:00 – 17:00 Aventuri în Orășelul Vesel Kiki și Riki, îndrăgite personaje, sunt pregătite să-i învețe pe copii cum să circule corect și să respecte semnele de circulație. O lecție de educație rutiera, distractivă și interactivă.

17:00 – 18:00 Baloane uriașe de săpun Învățam sa realizam baloane uriașe din săpun iar apoi le vom testa rezistenta.

18:00 – 19:00 Jobenul Fermecat Show interactiv de magie, cu iepurași și porumbei, levitație și momente haioase.

623

Mango Bar se transformă într-o grădină de vară, unde cocktail-urile și voia bună sunt în prima linie. Așadar, de la ora 18:00 și până la 23:00, sunteți așteptați la o mică petrecere în „grădina din spatele casei”.

778

Phoenix cântă sâmbătă seara, cu începere de la ora 19:00, în Oldies Pub! Prețul unui bilet la intrare este 65 de lei, iar în presale AICI este 55 de lei.

Duminică, 23 iunie

De la ora 10:00, la Biblioteca Județeană ASTRA este deschisă vizitatorilor, cu titlu gratuit, expoziția națională de filatelie 125 de ani de la nașterea lui Hermann Oberth și 90 de ani de la lansarea lucrării „Căile navigației spațiale”.  Vernisajul va avea loc în data de 25 iunie, de la ora 13:00, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu - Corp B.

793

La Biserica Ursuline, cei prezenți se vor bucura duminică, de la 10:30, de un concert cu orchestra de cameră „Camerata Cibinensis” și ansamblul de alamă al Forțelor Aeriene Americane (US Air Force Academy Europe Band)

În program vor fi:

- Antonio Vivaldi - Anotimpurile

- Johann Friedrich Fasch: Concertul pentru trompetă și orchestră în Re major

625

Seara, de la ora 20:00, în Imperium avem parte de un show de improvizații. În distribuția spectacolului îi vom regăsi pe: George Sfetcu, Valentin Oncu, Călin Mihail Roajdă, Miky Paicu, Ioan Alexandru Savu, Raluca Eremei-Bîrza, Diana Tușa, Vali V. Popescu. Evenimentul este realizat în cadrul Sibiu International Fringe Festival.

562

Filmele săptămânii la Cinematograful ARTA pot fi consultate mai jos, iar programul de la sălile de cinema din cadrul Centrului Cultural Ion Besoiu se găsește AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus