X
Trif PSD (37)

Trif, propus la remaniere. Decizia poate fi luată în acest weekend

Conducerea PSD se întâlnește la sfârșitul acestei săptămâni la Neptun, o decizie urmând a fi luată și cu privire la remanierea câtorva miniștri. Printre ei s-ar afla și sibianul Bogdan Trif, ministrul Turismului, susțin surse citate de Mediafax. Alături de acesta, pe lista neagră s-ar mai afla Daniel Suciu, Răzvan Cuc şi Carmen Dan au declarat surse din PSD, pentru Mediafax.  Remanierea ar urma să fie făcut după Congresul extraordinar din 29 iunie, unele voci din PSD susţinând că o perioadă bună ar fi în luna septembrie, deoarece în curând se încheie sesiunea parlamentară şi vine perioada vacanţei de vară.

Conform surselor, unii social-democraţi vor să meargă pe varianta restructurării Guvernului şi un Executiv mai suplu cu un număr mai mic de ministere, însă premierul Viorica Dăncilă nu ar susţine această variantă, ci pe cea a remanierii. Cât despre prezidenţiale ar vrea să candideze Eugen Teodorovici, Ecaterina Andronescu şi Şerban Nicolae.

Guvernul Dăncilă are acum în componenţă 25 de ministere şi un post de vicepremier fără portofoliu ocupat în prezent de Viorel Ştefan. Social-democraţii se vor reuni în Congres pe 29 iunie, pentru alegerea preşedintelui, preşedintelui executiv şi a secretarului general. De asemenea, statutul va fi modificat în aceeaşi zi cu Congresul, în sensul alegerii funcţiilor de conducere ale PSD prin delegaţi, mergându-se pe acelaşi număr de delegaţi care au fost la Congresul anterior.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact