Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

BC CSU Sibiu nu va evolua în Basketball Champions League. Iată de ce

BC CSU Sibiu nu va evolua în Basketball Champions League. Iată de ce

Campioana din 2019 la baschet masculin, CSM CSU Oradea, este singura echipă românească ce va evolua în Basketball Champions League (BCL) din primul tur preliminar, în care vor fi angrenate stagiunea viitoare 16 echipe. CSU Sibiu nu va evolua în acest turneu, dar va juca în FIBA Europe Cup.

Orădenii se pregătesc de BCL, după ce au fost selectați să reprezinte țara noastră. În mediul online, faptul că BC CSU Sibiu nu va lua parte la aceeași competiție a fost explicat prin faptul că FIBA Europe nu le-a dat acceptul. Explicația este însă una și mai simplă – țara noastră are un singur loc în cadrul Basketball Champions League, acesta fiind ocupat, desigur, de campioana din 2019, CSM CSU Oradea.

Finalista Ligii Naţionale şi câştigătoarea Cupei României în 2019, BC CSU Sibiu, va evolua în schimb în FIBA Europe CUP. La participarea din 2017, sportivii lui Dan Fleșeriu au fost eliminați din competiție formaţia cehă BK Pardubice, în manşa a doua a turului I preliminar al competiției.

 

Foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus