X
64948764_2493590654024624_4710920146879774720_n

Cine este cel de-al doilea jucător străin care rămâne la CSU Sibiu?

Un alt jucător care a decis să rămână încă un sezon alături de BC CSU Sibiu urmează să fie anunțat de oficialii echipei. Între timp însă, îi provoacă din nou pe suporteri să-și pună imaginația la încercare și să ghicească despre cine e vorba. 

Oficialii echipei sibiene de baschet au postat în urmă cu o jumătate de oră o fotografie în care un jucător care a evoluat sezonul acesta la CSU apare doar ca o umbră. Suporterii au fost provocați să afle despre cine este vorba, înainte de anunțul oficial.

Primele comentarii au și apărut deja, majoritatea mizând pe Isaiah Philmore sau pe Chris Cooper, majoritatea voturilor fiind pe primul dintre cei doi. Fanii au observat inclusiv indiciile lăsate în fotografie.

„Are și ochelari, deci Philmore”, spune un suporter.

Philmore 100%…uitați-vă după lumina de pe parchet…acel Z….La Falker a fost băscuța de chef”, spune un altul.

Primul jucător străin care a anunțat că mai rămâne la BC CSU Sibiu a fost Randal Falker. Randal Falker și-a prelungit contractul cu CSU pentru încă un sezon și se va alătura lotului antrenat de Dan Fleșeriu la jumătatea lunii august.

 

Foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact