Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Probleme între foști iubiți. O sibiancă a luat bătaie în mijlocul străzii, în fața unui club

Probleme între foști iubiți. O sibiancă a luat bătaie în mijlocul străzii, în fața unui club

O sibiancă de 27 de ani ar fi fost agresată fizic de fostul ei iubit, azi-noapte în fața unui club. Potrivit martorilor, cei doi ar fi avut neînțelegeri și ar fi fost sub influența alcoolului. Bărbatul ar mai fi lovit pe cineva, un alt bărbat care era cu ei.

Totul s-a petrecut în fața unui club sibian, acolo unde bodyguarzii au fost cei care au încercat să aplaneze conflictul până la venirea autorităților. Poliția transmite că întreaga întâmplare ar fi fost determinată de neînțelegeri mai vechi și de faptul că aceștia ar fi consumat alcool.

„Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, între doi bărbați și o tânără s-a iscat un conflict în urma căruia unul dintre bărbați a lovit femeia, dar și pe celălalt bărbat, acesta din urma având un comportament recalcitrant față de polițiștii care au intervenit pentru aplanarea scandalului”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, în cauza s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, bărbatul recalcitrant a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 de lei.

 

Foto Video: ziua-online.ro

03c981da-bf1d-4c7a-b301-93d2c22cabbc

b7c78477-e35a-408f-b564-f437407da04a bce2636d-bddb-4ebc-9797-df083571d1a9-1

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 10365

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cris

Acum 4 ani

Drama baby drama :-)
Raspunde

Io

Acum 4 ani

Wow! ce stire incredibila!!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

erau nimai bauti?ceva praf sau ceaiuri nu?
Raspunde

BauBau

Acum 4 ani

Suntem noul Sud! Bodega aia infecta de Premier ar trebui inchisa.
Raspunde

tanti marioara

Acum 4 ani

Dragoste cu nabadai!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus