X
mizerie gunoi parc sub arini

FOTO-Sibieni nemulțumiți de curățenia din parcul Sub Arini

În vreme ce unii sibieni spun că de vină administratorul parcului pentru că nu face curățenie mai des, alții cred că de vină sunt tot oamenii care aruncă gunoaiele la întâmplare.

Reporterul Turnul Sfatului a stat de vorbă cu mai mulți oameni, atât sibieni cât și turiști, pentru a vedea ce părere au despre curățenia din parc.

mizerie gunoi parc sub arini

Prima care ne-a ieșit în cale este o doamnă de 70 de ani din București, aflată în vizită la Sibiu. Inevitabil tinde să compare ce vede cu starea parcurilor bucureștene. ”Parcul în general e frumos și din ce am văzut până acum e destul de curat, nu pot să mă plâng, dar este loc și de mai bine”.

Un tânăr la vreo 30 de ani recunoaște că s-au tot făcut lucrări în ultima perioadă și s-au adus îmbunătățiri. ”Se vede că s-a mai amenajat în ultimul timp, dar cel puțin în parcul de joacă pentru copii acest pavaj a fost o idee proastă. Dacă și oamenii ar respecta mai mult spațiul public nu cred că ar mai fi o problemă legată de curățenie, care încă este sub control în cazul de față”, spune el.

mizerie gunoi parc sub arini

”În acest moment nu mi se pare că parcul este foarte curat, se poate mult mai bine decât atât, dar oamenii poartă această vină, oricât de mult ne-am plânge, ține și de noi, cei care venim în parc pentru a fi curat”, spune și o tânără de 28 de ani.

Ideea este întărită de o altă tânără, în vârstă de 25 de ani. ”Mi-ar plăcea să arate mai bine parcul, dar cred că o mare parte din vină o poartă și cei care însoțesc copiii la locul de joacă, deoarece ei sunt responsabili de ceea ce fac aceștia”.

mizerie gunoi parc sub arini

Text: Bianca Lăpădat / Foto: Mihai Iacob

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nam

  Cetateanul necivilizat nu trage concluzii daca nu il sanctionezi. Politia locala ar trebui sa treaca la actiune in ce priveste aplicarea sanctiunilor, iar pe de alta parte cei de la administrarea parcurilor ar trebui sa fie mai activi in ce priveste golirea cosurilor de gunoi publice.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andreea

  Se face curățenie dar cam superficial. Tinerii arunca la întâmplare gunoiul dar politia comunitara cam doarme în papuci. Sâmbăta am văzut un domn care locuia în zona și își golea plasele cu gunoi în coșul din parc. Doar cu sancțiuni se poate rezolva ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact