Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Avanpremieră la teatru: Vara în care mama a avut ochii verzi. O ultimă vară

Avanpremieră la teatru: Vara în care mama a avut ochii verzi. O ultimă vară

“Vara în care mama a avut ochii verzi” este spectacolul a cărui avanpremieră va avea loc în această săptămână la Teatrul Național “Radu Stanca“.

TNRS prezintă avanpremiera spectacolului “Vara în care mama a avut ochii verzi”, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, la Sala Studio. Spectacolul este o adaptare după romanul cu același nume al Taniei Țîbuleac, un one-man show cu Ștefan Tursoiu, în regia Marianei Mihu-Plier, actriță a Teatrului Național “Radu Stanca”.

Piesa de teatru prezintă povestea lui Aleksy care revine la vară iar și iar. Este ultima vară în care toate gesturile distructive ies la iveală, unde toate cuvintele agresive trebuie să țintească victima. O vară în care poți ierta, proteja, asculta, iubi și poți dezmierda. Este ultima vară în care cineva moare pentru ca cineva să învețe să trăiască intens și sincer.

 

Biletele pentru spectacolele TNRS pot fi cumpărate din Agenția Teatrală (Str. Nicolae Bălcescu, nr. 17) sau online, la aceleași prețuri ca în agenție (fără niciun comision), de pe site-ul oficial al teatrului, aici.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus