X
uniunea europeana

CJ: Sibiul, campion la atragerea de fonduri europene

În urma celei mai recente ședințe la nivelul regiunii Centru a reieșit că din cele șase județe componente, Sibiul a semnat cele mai consistente contracte de finanțare europeană nerambursabilă.

635 de milioane de euro este valoarea totală a celor 581 de proiecte de finanțare din fonduri europene semnate de autoritățile publice și entitățile private din cele șase județe ale Regiunii Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu). Sumele corespund situației centralizată la data de 31 mai 2019 și fac referire doar la contractele de finanțare semnate în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, probabil cel mai eficient program de finanțare nerambursabilă din țara noastră.
“Consiliul Județean Sibiu a contractat până la acest moment în cadrul POR proiecte în valoare de 399.843.381 lei, în principal pentru infrastructură de drumuri și spitale și are în precontractare și în selecție și alte proiecte“, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Sibiu.
Potrivit aceleiași surse, Sibiul este urmat de Brașov, Alba, Covasna, Mureș și Harghita cu sume atrase cuprinse între 117,5 și 280 de milioane de lei.

Citește și Femeia de 100 de milioane de euro. Și echipa ei de prieteni

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact