X
autostrada sibiu pitesti

CNAIR a suspendat licitația pentru lotul 4 al autostrăzii Sibiu-Pitești

CNAIR a suspendat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 4 Tigveni – Curtea de Argeş din Autostrada Sibiu – Piteşti.

“Licitaţia pentru secţiunea 4 este suspendată până pe 23 iulie pentru răspuns la clarificări şi adaptare oferte participanţi”, a explicat pentru economica.net Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Menţiunea privind suspendarea licitaţiei a apărut marţi, 25 iunie, în platforma de achiziţii publice SICAP. Înainte de suspendarea procedurii, era stabilită ca dată pentru depunerea ofertelor ziua de 28 iunie.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat pe 9 martie 2019 licitaţia de “Proiectare și execuție Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș (km 81+900 – km 91+761) în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km aferenți tunelul Momaia.

Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de două miliarde de lei, fără TVA.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MarianU

  Caietul de sarcini permite prelungirea cu 5 ani a lucrarii, rezulta un scenariu de 10 ani fara penalizari pentru orice lot!!!! In presa nu apare acest aspect dezbatatut! Oare de ce?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Raspuns? Mafia Psd. “pentru ca putem”. Si alt aspect, pentru ca romanu prefera grataru in loc sa mearga la vot, pentru ca romanul prefera sa vizioneze a3 si sa devina o planta spalata pe creier. Uite de aia. Si evident lista e lunga, din păcate ca nație avem ce meritam. Ne place hotia, spaga, capra vecinului, etc.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Compania de Drumuri tot amânat la licitații și așa sunt români care îi banuir că iau șpagă și dau mai departe sa nu fie destituiți pentru incompetenta.

  Sa faci 10 km de autostrada in 10 ani?
  Câtă șpagă și dat să nu le anuleze contractul?

  Demiși toți din conducerea Companiei Naționale de Drumuri.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lucas

  Ce surpriza … Ii depasesc proiectul si cauta tot felul de motive. Nu inteleg de ce au oprit SB-BV – era mult mai simplu de realizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact