X
iohannis CL

Iohannis se întoarce la Sibiu pentru a primi “Medalia de Onoare“ a FDGR. “Sunt motive suficiente pentru a-l decora“

Forumul Democrat al Germanilor din România îi va acorda președintelui României, Klaus Iohannis, “Medalia de Onoare“, într-un eveniment programat la finele acestei săptămâni.

Iohannis, cel care a condus FDGR în perioada 2001 – 2013, va fi decorat cu distincția cea mai înaltă a formațiunii etniei germane din România în dimineața zilei de sâmbătă, la Sibiu. Evenimentul este programat la sediul Forumului, de pe str. General Magheru.
“Este cea mai mare distincție pe care o dă FDGR. Până acum, această distincție a mai fost acordată unui număr de zece sau 12 persoane. S-a decis acordarea acestei medalii, în primul rând, pentru ce a făcut pentru Forum, cât timp i-a fost președinte. Apoi pentru ce a făcut pentru oraș cât timp a fost primar, dar și pentru ce a realizat pentru țară, de când este președinte. Sunt, zic eu, motive suficiente pentru a-l decora. În plus, e și momentul potrivit, având în vedere că în urmă cu câteva zile a împlinit 60 de ani“, declară Paul Porr, președintele FDGR.

Tot în acest an, Forumul Germanilor a mai acordat această medalie și lui Aurel Vainer, liderul comunității evreiești din România.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact