X
birt tstv

Teodor Birț la TSTV. Din cauza întârzierilor la gazon FC Hermannstadt probabil va pleca iar din oraș

Invitatul emisiunii de astăzi este președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț, cu care am vorbit despre noutățile de la echipă.

Partea bună este că echipa are un antrenor nou, cu experiență și bine cotat, care a început deja pregătirile pentru noul sezon. Partea proastă este că la cum evoluează lucrurile în prezent, echipa va fi nevoită să plece iar din Sibiu pentru a disputa o serie de meciuri. Licitația pentru modernizarea gazonului – cerință obligatorie pentru a juca în Liga 1 sezonul acesta, nu a fost finalizată încă. Ceva mai simplu de rezolvat este instalația de noctură, o altă cerință obligatorie la nivelul Ligii 1.

”Clar că există dorință, eu nu cred că este comod pentru nimeni din Sibiu, mai ales pentru conducerea primăriei, să stea în incertitudinea aceasta. Dar, încă o dată, subliniez, eu mă bucur foarte mult că se face, că există voință. Procedura cu privire la suprafața de joc este în desfășurare. Nimeni nu poate să spună dacă vor fi clarificări, contestații… Știu că există un termen de execuție foarte scurt, undeva la zece săptămâni”, a declarat Teodor Birț.

În mod evident, în perioada execuției lucrărilor echipa nu va putea juca la Sibiu.

Ce alte noutăți mai sunt anul acesta la echipă, aflați urmărind emisiunea de mai jos:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Broscarul

  Era de asteptat cu primaria asta de rahat! Ce sa zica si Birt ca doar de acolo de la primarie isi ia salariul de peste 10.000 de lei pe luna!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Valjan jan

  Sa i multumim lui Birt ptr abnegatia pusa in sprijinul echipei Sibiene sa nu uitam de timpul lui irosit ptr noi sibieni ….Daca finantele ne ajuta Doamne ajuta ca echipa sa mearga …..

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rammstein

  ba voi sunteti nebuni???….ce mama dracului va trebuie ca sa schimbati un gazon ???..nu va ajung 3 luni???…iunie,iulie,august….sa zicem vreo doua etape ,dar atat!!!…bine ca ungurii au facut un stadion de la zero in 6 luni!!!…da sase luni!!….de vreo 12000 de locuri …..si voi de doi ani nu sunteti in stare sa faceti un gazon!!!…nenorocit popor….ai sictir….

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  Licitatia putea sa se desfasoare inca din iarna si pana acum contractul sa fie atribuit, iar lucrarile sa inceapa in ziua urmatoare incheierii campionatului, dar cu asa mesteri la conducere….un fost samsar de autoturisme si o minicontabila la FDGR (ce ocupatie stresanta)….ce sa ne asteptam…bataie de joc la adresa jucatorilor, suporterilor si sustinatorilor, ma mir ca mai au curajul sa apara in presa!!! RUSINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact