Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Donald Tusk laudă din nou Sibiul într-un mesaj pe twitter

Donald Tusk laudă din nou Sibiul într-un mesaj pe twitter

Ecorurile Summitului Uniunii Europene din luna mai, de la Sibiu, continuă a apară. Donald Tusk a ținut să amintească din nou public că evenimentul a fost un succes.

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, îi transmite un mesaj de mulţumire, pe Twitter, preşedintelui Klaus Iohannis pentru o preşedinţie „energică şi de succes” a Consiliului Uniunii Europene.

„Multe mulţumiri lui @KlausIohannis şi echipei sale pentru o preşedinţie @ro2019eu energică şi de succes. Aţi reuşit să finalizaţi 90 de dosare în mai puţin de 100 de zile, ceea ce este impresionant. Ne vom aminti mereu summitul de la Sibiu pe care l-aţi găzduit de Ziua Europei”, a scris preşedintele Consiliului European.

„Mulţumesc, România!”, încheie Donald Tusk, în limba română, postând şi un colaj video cu el şi Klaus Iohannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 4 ani

Nutreț pentru proștii fuduli. Are tehnică-n el Tusk, da’ nu-i nici o brânză să te joci cu (ne)mintea prostului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus