X
turul-ciclist-al-sibiului-2015-restrictioneaza-traficul-32781

Trafic restricționat în Sibiu pentru Turul Ciclist al Sibiului

În perioada 3-7 iulie 2019 se va desfășura cea de-a 9-a ediție a Turului Ciclist, traficul în oraș fiind modificat pentru acest eveniment.

Circulația va fi închisă în 3 iulie 2019, între orele 17:15 -20:00 pe traseul Prologului:

Piața Mare – Piața Mică – Piața Huet – str. Alexandru Odobescu-str. Centumvirilor- str. Tribunei – str. Mitropoliei – str. Samuel von Brukenthal – Piața Mare-str. N. Bălcescu – str. Cetătii – str. Papiu Ilarian – str. Tipografilor – Piața Schiller – str. Arhivelor – Piața Mare.

În 4 iulie, circulația va fi închisă în Sibiu pe B-dul Victoriei pe sectorul de la str. Codru Dragusanu și Parcare Billa, între orele 10:00 – 16:00 și respectiv de la str. Avrig până  la str. Transilvaniei, între orele 16:00 – 20:00. De asemenea, închiderea circulației pe str. Calea Poplacii și pe str. Avrig, de la intersecție cu str. Cristian până la ieșire din Sibiu spre Poplaca, respectiv de la Str. Cristian până la giratoriul de pe B-dul Victoriei, cu 10 minute înainte de sosirea primilor concurenți și până la trecerea ultimei mașini din caravană, în intervalul orar aproximativ: 17:45-18.30.

În 5 iulie, circulația rutieră va fi închisă prin tunelul de la Balea Lac , de la km 115 + 926 până la km 116 + 808 în intervalul orar 13:30 -16:00. De asemenea, circulația rutieră va fi restricționata pe DN 7C  Transfăgărășan, între Cârțișoara și Bâlea Lac în intervalul orar 14:00 – 16:00.

În 6 iulie, circulația va fi închisă între orele 11:00-17:00 în stațiunea Păltiniș, pe sectorul de drum dintre Parcare Telescaun și intersecția cu drumul spre Șanta. De asemenea, circulația pe Drumul Județean va fi închisă în intervalul orar 12:45 – 17:00 pe sectorul Curmătura Ștezii – Păltiniș.

În 7 iulie, circulația va fi închisă în Sibiu pe străzile Ștefan cel Mare ( de la intrare în Sibiu dinspre Agnita și până la str. Moldoveanu), Bâlea, Hermann Oberth și Constituției  cu 10 minute înainte de sosirea primilor concurenți și până la trecerea ultimei mașini din caravană, în intervalul orar aproximativ: 20:00-20.30.

De asemenea, vor exista restricții de circulație temporare în perioadă 4-7 iulie 2019, pe drumurile naționale și județene ce vor fi străbătute de caravana Turului Ciclist al Sibiului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nelutu

  In loc sa aud ca se inchide circulatia pe anumite strazi , as vrea sa aud ca s-a deschis o parcare, s-a construit un pod, s-au asfaltat toate strazile din oras ….eventual ca avem un nou primar .

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eu, sibianul

   Cred ca ultima parte e din ce in ce mai aproape, cica instantele o gasesc… tot mai incompatibila pe bunicuta aroganta!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact