Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

GALERIE FOTO - Accident grav între Sibiu și Brașov. Trafic blocat total

GALERIE FOTO - Accident grav între Sibiu și Brașov. Trafic blocat total

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe DN 1, între Sibiu și Brașov, traficul fiind blocat complet în zona localității Sâmbăta de Jos.

Circulaţia rutieră este blocată, marţi dimineaţa, pe DN 1, în judeţul Braşov, în urma unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un autocamion, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, în localitatea Sâmbăta de Jos, judeţul Braşov, şoferul unei autoutilitare a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion.

În urma impactului au rezultat două victime, respectiv cei doi conducători auto, la faţa locului aterizând şi un elicopter SMURD pentru preluarea acestora.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

WhatsApp Image 2019-07-02 at 08.05.11 WhatsApp Image 2019-07-02 at 08.05.19

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus