Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Urs hrănit de o fetiță, pe Transfăgărășan. „În fond și selecția naturală are rolul ei”

Urs hrănit de o fetiță, pe Transfăgărășan. „În fond și selecția naturală are rolul ei”

Imaginile cu o fetiță de aproximativ zece ani care hrănește un urs, pe Transfăgărășan, au incitat internauții la discuții. Oamenii condamnă părinții care și-au pus copilul în pericol pentru un video. 

O filmare apărută pe internet ieri a provocat reacții puternice în mediul online, privind modul în care părinții unei fete de vreo zece ani i-au pus copilei viața în pericol. Imaginile arată cum fetița stă față în față cu un urs pe care îl hrănește aproape din palmă.

Internauții au avut reacții puternice la vederea imaginilor.

„Am văzut în spital plăgi făcute de urs...ochi pierduți, fețe distruse...Oare când vor înțelege acești oameni că rana provocată de urs te mutilează sau te omoară? Ce părinti sunt ăia? Nu înțeleg de ce nu se sesizează protecția copilului. Dacă se duc în Africa o lasă să mângâie un leu? Copilul ala (dacă supraviețuiește în așa o familie) sper să fie autodidact și mai deștept decât ai ei”, spune cineva.

„În fond și selecția naturală are rolul ei...”, mai spune o internaută.

„Pur și simplu nu-mi vine să cred câtă inconștientă încape în unii”, a mai notat cineva.

Specialiștii avertizează că deși animalele par blânde, pot oricând să atace. Din fericire, fata din imagini a scăpat teafără. Altul în locul ei poate nu va avea același noroc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6807

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

ursul brun

Acum 4 ani

cine zicea ca ursul nu se intelege cu omul si ca e mereu agesiv ?
Raspunde

Hotulescu

Acum 4 ani

cred ca ceasca venea cu tromboanele de acest gen si ciobanii. eu am avut placerea sa vad 2 saptamini un urs pe undeva la bilea care venea in fiecare zi se aseza cuminte cam la 10 m si se uita o ora curios ce faceam, noi dormeam fara frica in corturi. dupa un an la-u impuscat
Raspunde

Ileana g

Acum 4 ani

Nu mai tăiați păduri, nu mai plouați, și ursii nu vor mai fi nevoiți să cerșească mâncare... Groaznica rasa umană.
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 4 ani

Oamenii ie proști. Aicișa e dovadă că urșii sunt animale blânde și prietenoase...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus