Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Va avea PNL candidat la primăria Sibiu? Ludovic Orban la TSTV: La Sibiu avem un parteneriat privilegiat cu FDGR

Va avea PNL candidat la primăria Sibiu? Ludovic Orban la TSTV: La Sibiu avem un parteneriat privilegiat cu FDGR

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a aflat la sfârșitul săptămânii trecute la Sibiu, unde a participat la ceremonia organizată pentru președintele Klaus Iohannis cu ocazia decernării Medialiei de Onoare a Forumului Democrat al Germanilor din România.

Cu această ocazie, Ludovic Orban a acceptat invitația Turnul Sfatului TV și ne-a acordat un interviu în care am vorbit despre demersurile făcute de PNL pentru a pune în practică votul de la Referendum, relația cu PSD după alegerile interne ale socialiștilor și, foarte important, modul în care PNL se relaționează la alegerile locale de anul viitor, în special la Sibiu.

”Aici, organizația noastră va analiza foarte bine situația… Aici (la Sibiu n. r.) avem și o dificultate pentru că noi avem un parteneriat privilegiat cu Forumul Democrat al Germanilor din România și tot timpul am avut relații bune. Asta nu înseamnă un non-combat, am avut candidat întotdeauna, dar am cooperat foarte bine imediat după alegeri cu FDGR”, a spus Ludovic Orban.
Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

17 comentarii

Roman vertebrat si cerebral

Acum 4 ani

Cat de ridicol poate fi bufonul asta! La Sibiu nimeni nu indrazneste sa propuna un candidat serios care sa faca treaba. Ne multumim sa votam pe cine spune Iohannis pentru ca avem IQ subunitar si mustim de autosuficienta nedocta. O vom vota din nou pe Fodor, care este cel mai slab, de departe, primar din tara. Aia din Teleorman sunt genii pe langa incompetenta asta. Sibienii sufera de sindromul Stockholm, ne-am indragostit de cei care pana mai ieri nu ne permiteau sa innoptam in cetate.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

rosu

Acum 4 ani

Acuma, dupa ce te-or primit in cetate, faci pe nebunul? Voteaza acolo si fi multumit.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 4 ani

Ai auzit și tu 3 chesti și faci pe istețul doct! Probabil că vei vrea să propui și vreun Trifuț sau altă scursură pesedistă ..
Raspunde

raspandache

Acum 4 ani

Cine mama naibii poate sa se uite la mascariciul ala penibil fara sa-si verse matele in doua secunde? Poate idiotii asemenea lui.
Raspunde

S

Acum 4 ani

@roman vertebrat Acu sa nu exageram sa zicem ca e cel mai slab, de parca cunoaștem ce e în toate orașele mari, ca să nu zic de toate localitatile. Mie îmi ajunge sa spun ca e slab pt Sibiu și ca nu mai votez cu ea. Dacă vine și USR cu un candidat bun. Ca pesedist nu votez, iar celelalte partide nu cred de acum ca o sa aibă ce știi ce candidat.
Raspunde

analugojana

Acum 4 ani

sica mandolina sa-si ia fdgr-ista cu bradul ei din tabla de conserve cu tot si sa se duca unde a intarcat mutu iapa...
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

Fdgr este in cadere libera iar PNL il sprijina atat cat mai are ce sprijini!A se observa aceasta cadere pe rezultate aep locale 2016 fata de 2012!Membrii Fdgr sunt foarte batrani ,unii numai prind nici localale din 2020!Procedura Pnl Sibiu e urmatoarea:daca moare bunica ii ocup eu scaunul!Rolul de a face o schimbare in administratia sibiana le revine conducerilor celorlalte partide politice ,daca nu au idei sa si angajeze consultanti pentru locale 2020!
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

O completare se impune,PNL Sibiu va avea un candidat la Primarie numit Adrian Bibu,care din pacate nu va avea voturi nici cate a avut Razvan Pop!
Raspunde

Hotulescu

Acum 4 ani

Bine ca voi PSDisti mergeti tot inainte
Raspunde

politrucul

Acum 4 ani

Fii convins de asta, onestule!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

Măi Ludovic , de ce ești neam de slugă ? Ce inseamba “ parteneriat privilegiat “ ? Pentru cine ? Pentru ce ? Nu puteai să spui , slugă dispretuită , ca orașul este bine condus de 19 ani , ca primărița s-a așezat ( cu greu ) in siajul predecesorului si deci nu schimbam ceva ce funcționează doar de dragul etc. ... Era greu ? Greu de gândit in afara yesmanismului degradant .
Raspunde

Andrei

Acum 4 ani

La Sibiu , din combatul PNL-ului ch FDGR, va castiga USR.....doar trebuie sa vina cu o persoana credibila, capabila, serioasa, poate si cu putina notorietate si va fi ok.
Raspunde

Schiorul de serviciu

Acum 4 ani

Parteneriat privilegiat= preș(PNL) pentru șef(FDGR)
Raspunde

Cetățean

Acum 4 ani

Mai terminați sporovaielile fără conținut! Trebuie votată o persoana, nu un partid Ce credibilitate au politicienii noștri de vază :Sica mandolica, Viorica, Barna? Spre zero. Iar cu FDGR ne-am lămurit ca nu gândește, nu acționează pentru viitorul acestui oraș. Numai afaceri de gașcă se petrec în Sibiu de mulți, mulți ani.
Raspunde

Noe

Acum 4 ani

Ohooo, daca s-ar baga cei de la crima organizata, economic, etc peste ei aici la Sibiu ( dar sa fie cei de la centru ca cu cei de aici ne-am lamurit, ani de zile i-au protejat), sa vezi atunci distractia dracului... iasa praful din Sibiu, ca dupa furtuna in desert!
Raspunde

Niko Leta

Acum 4 ani

...pai - moldoveanca de la PNL ce pazeste in Sibiu ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus