Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Căbuz pleacă de la FC Hermannstadt. Cât a stat la Sibiu i-a crescut valoarea cu 500 mii €

Căbuz pleacă de la FC Hermannstadt. Cât a stat la Sibiu i-a crescut valoarea cu 500 mii €

Venit ca împrumut de la Viitorul, Cătălin Căbuz se întoarce la Ovidiu după ce a jucat două sezoane la FC Hermannstadt.

În această perioadă, portarul originar din Avrig a ajutat echipa să promoveze și să rămână în prima ligă. Viitorul rămâne totuși echipa la care Cătălin Căbuz a crescut și s-a format ca jucător.

,,Perioada petrecută la Sibiu mi-a lăsat amintiri plăcute și unice, cum ar fi promovarea în prima ligă, finala Cupei României și menținerea echipei în Liga 1”, a declarat fotbalistul pentru Turnul Sfatului.
Perioada petrecută la Sibiu a fost prielnică pentru jucătorul de 23 de ani, valoarea lui crescând de la 100 mii. € la 650 mii. €, conform datelor Transfermarkt.

Odată cu plecarea lui la Viitorul, nivelul așteptărilor crește deoarece această echipă se luptă pentru primele locuri din clasament.

Performanțele obținute cu naționala U21 arată că acesta este pregătit să mai urce o treaptă în carieră și să demonstreze de ce este în stare.

,,Întoarcerea la Viitorul e o nouă provocare pentru mine. Îmi doresc să demonstrez că merit să fiu acolo, să fac parte din echipă, și să fiu alături de colegii cu care am crescut”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Elion Podescu

Acum 4 ani

Ce-l m-ai slab portar din istoria fotbalului sibian!!!
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Asa e, iti trebuie mai mult decat un somn bun, cred ca si ceva electrosocuri (sau, dupa cum te citesc eu, se impune instituirea sensului unic pe o vale anume…)!
Raspunde

bulgaru'

Acum 4 ani

Cea mai mare densitate de greșeli de limbă română din istoria comentariilor de pe acest site.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Ignorand ineptiile eolianului de mai sus (lucru imperios necesar…), baiatul asta va gasi usor echipa in liga I, avand in vedere evolutiile lui de pana acum, dar eu am o banuiala ca va evolua in afara tarii!
Raspunde

Edi

Acum 4 ani

Habe nur ai de fotbal.
Raspunde

Unu

Acum 4 ani

Iar tu cel mai analfabet!
Raspunde

Edi

Acum 4 ani

Elion Podescu din pacate habar nu ai de fotbal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus