Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Accident cu două mașini și trei persoane. Traficul este îngreunat

Accident cu două mașini și trei persoane. Traficul este îngreunat

Se circulă cu dificultate pe DN14, în Copșa Mică, unde înainte de ora 17:00 a avut loc un accident produs de un șofer cetățean străin.

Potrivit polițiștilor, un cetățean străin în vârstă de 29 de ani, aflat la volanul unui SUV, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un microbuz condus regulamentar de un sibian în vârstă de 63 de ani. În urma accidentului a intervenit un echipaj SMURD. “În accident au fost implicate trei persoane. În urma evaluări medicale a persoanelor implicate, bărbatul în vârstă de aproximativ 42 ani cu un traumatism cranio-facial va fi transportat la Centrul de primiri urgențe Mediaș“, arată reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență. Bărbatul transportat la spital este din Șoroștin și era pasager al microbuzului. Traficul este îngreunat în zonă, transmit polițiștii sibieni.

accident copsa mica 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus