Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Amendă de 3.000 de lei pentru o sibiancă: s-a îmbătat și a băgat mașina într-un gard, apoi s-a certat cu poliția

Amendă de 3.000 de lei pentru o sibiancă: s-a îmbătat și a băgat mașina într-un gard, apoi s-a certat cu poliția

Ziua în amiaza mare, o tânără de 22 de ani, băută și fără permis, în timp ce conducea prin Tălmaciu un autoturism fără poliță RCA valabilă, a intrat cu mașina în gardul unei case. Polițiștii au avut ceva de furcă cu ea, pentru că femeia era foarte recalcitrantă, motiv pentru care a fost și amendată cu 3.000 de lei.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 16:30. Tânăra în vârstă de 22 de ani, domiciliată în Șelimbăr, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din Tălmaciu, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile  și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, transmit polițiștii sibieni.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit că tânăra nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, autoturismul condus nu deține poliță RCA valabilă, mai arată sursa citată. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au deschis astfel un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Totodată, întrucât pe parcursul cercetării la locul producerii evenimentului, precum și în timpul recoltării probelor biologice la spital, tânăra a avut un comportament recalcitrant, adresând injurii atât polițiștilor, cât și personalului medical, aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu.

WhatsApp Image 2019-07-04 at 16.49.56 WhatsApp Image 2019-07-05 at 09.36.50

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus