Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

A derapat și a lovit un cal dintr-o grădină. Accident la Cristian

A derapat și a lovit un cal dintr-o grădină. Accident la Cristian

O șoferiță de 49 de ani a fost rănită și un cal a rămas prins între gard și mașină, în urma unui accident petrecut în comuna Cristian. Femeia a pierdut controlul volanului, a derapat și a intrat cu mașina într-o grădină în care se afla un cal la păscut. Animalul a rămas prins în plasele cardului și automobil, fiind venoie de un echipaj SMURD de descarcerare pentru eliberarea lui. ”Echipajul de descarcerare a intervenit pentru deblocarea calului dintre autoturism și gardul grădinii și deblocarea unei femei din autoturism. S-a acordat asistență medicală femeii, aproximativ 49 de ani care a fost transportată la UPU Sibiu cu contuzie coloană lombară”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

Potrivit poliției, în drumul spre gard, mașina condusă de femeia de 49 de ani a acroșat un autoturism parcat, a revenit pe carosabil și a iesit din nou în dreapta, unde a lovit un gardul și apoi calul.  Animalul a fost preluat de medicii veterinari.

298f7699-b1c8-4481-a846-1d34dc52601b

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Eu

Acum 4 ani

Olteni care au cumparat carnetul ce vrei, cine altcineva poate derapa iar in localitate e limita 50 , nu ma bucur dar imi pare rau doar de cal , oricum am vazut ca ii ok calul dar ganditi-va ca pe acolo trec familii , copii, si vine olteanca cu viteza si spulbera , carnetul l-as suspenda pe viata.
Raspunde

rosu

Acum 4 ani

Acuma si calu ala, n-o putut fugi? O stat si s-o uitat la aia cum vine cu masina peste el? Parca nici caii nu mai sunt normali.
Raspunde

deac laura

Acum 4 ani

calul a fost eutanasiat...avea fractura grava ...fusese salvat de niste voluntari dar apoi a avut acest ghinion cu accidentul ...a se vedea postarile pe fb Prietenii berzelor...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus