Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Mai mulți șoferi reclamă apariția hoților care hăituiesc oamenii pe autostrada Sibiu-Deva

Mai mulți șoferi reclamă apariția hoților care hăituiesc oamenii pe autostrada Sibiu-Deva

Mai mulți șoferi care au traversat recent autostrada Sibiu-Deva au relatat pe rețelele sociale apariția unor hoți care urmăresc mașinile și încearcă să fure din autovehicule. Metoda nu ar fi în premieră, în urmă cu câțiva ani polițiștii din sudul țării destructurând o întreagă rețea organizată în acest fel, în zona Sinești. Poliția Sibiu și cea din Hunedoara neagă însă existența unor plângeri depuse sau a vreunei anchete.

Postarea unui șofer care atrage atenția că a fost la un pas să fie jefuit pe Autostrada Sibiu–Deva a devenit virală pe Facebook, unde și alți șoferi au scris mesaje prin care arată că au fost în aceeași situație. 

„Aveti mare grijă la această mașină! Jefuiesc noaptea pe autostrada Deva - Sibiu. Sunt țigani, umblă cu lumini pe cap ca să nu le vezi fizionomia și au tupeu să intre peste tine în mașină când te odihnești. Era să o pățim și noi”, scrie bărbatul, pe Facebook.
Postarea a devenit virală, iar mai mulți șoferi s-au plâns să au trecut prin situații similare. Unii spun chiar că au vorbit cu polițiștii și au sunat la 112 pentru a reclama situația, după ce, în parcări sau în benzinării le-au fost forțate ușile.

Bărbatul care a anunțat posibile cazuri de jaf în timpul nopții pe Autostradă a postat și o fotografie cu mașina. Este vorba de un microbuz de culoare albă, cu geamuri fumurii, înmatriculat în străinătate, cu care circulă doi bărbați.

M2Q1MmFmODE3MWE4ZjZhOTU3N2I5ZmJjN2E=.thumb

Mesajul acestuia a fost distribuit de peste 2.800 de ori și a strâns zeci de comentarii, mai mulți șoferi scriind că au trecut prin situații similare.
"Eu am pățit la Mol (primul de la Deva la Sibiu) la ora 5,43 dimineața s-a deschis ușa pe dreapta, aveam musafiri. Norocul lor că aveam levierul în ladă. De atunci îl țin sub cap", a scris un alt bărbat.
"Vineri, pe la ora 20 și ceva, veneam către Sibiu și m-au depășit pe mine pe autostradă și m-au claxonat, după ce am trecut de prima parcare iar m-au depășit și claxonat. Inițial am crezut că este cineva care cunoaște firma, dar acum, văzând postarea, am înțeles ce era cu ei”, este mesajul unui alt internaut.
Reprezentanții Poliției Sibiu și cei ai Poliției Hunedoara, județele aflate în capetele autostrăzii Sibiu - Deva, au declarat, pentru Mediafax, că nu au avut plângeri sau sesizări privind furturi din mașini parcate în locurile speciale de pe autostradă.
Cele mai mediatizate cazuri de jafuri pe șosea sunt cele de la Sinești, județul Ialomița, unde se practica "înțepatul roților”. Șoferul ieșea din mașină pentru a pune roata de rezervă, iar în acest timp hoții acționau pentru a fura din mașină.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Sofer

Acum 4 ani

Pacat ca nu dau si ei odata de niste oameni seriosi, care sa le dea o mama de bataie sa le iasa din cap furturile.
Raspunde

Pop

Acum 4 ani

Bine ca este singura autostrada din lume pazita de paznici , care se plimba ( ilegal ) pe banda de urgenta cu 30 km/h ! In loc sa se monteze camere , se arunca aiurea sume imense .
Raspunde

Jon

Acum 4 ani

De ce sa pui camere cand beizadelele pe care vrei sa le angajezi stiu doar sa conduca ?.... uitatul la camere, in birou nu e pentru animale chiar fara pic de minte... plus unde mai pui ca, probabil camerele si punctul de supraveghere o fi fost inclus in buget, dar disparul la executie.... treburi romanesti.
Raspunde

vasile

Acum 4 ani

ALOOOOO FIRMA DE PAZAAAAAAAAAAAA DE PE AUTOSTRADA CE PAZESTE????? BORDURILE????
Raspunde

Bzzz

Acum 4 ani

Vasileeee !!! Baiatule tu esti out of date. Fura parapetul, marcaje refletorizante, .... De vina e militia care freaca pisica in loc sa prinda talharii. Nu ma mir daca aflu ca sunt cu militienii pe felie. La fel nu m-am mirat cand am aflat ca baietii care te imbarliga pe Valea Oltului sunt pe felie cu militienii. Cum pana mea sa stai la drumul mare , sa te dai "lovit" cu masina stricata dupa care sa jefuiesti oamenii iar militia sa nu faca nimic.****
Raspunde

Bizoni

Acum 4 ani

Asa ne trebuie daca s-a permis inmultirea necontrolata a sub oamenilor...treaba asta incepe sa se intample tot mai des in toata Europa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus