Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

A.S.F.C. Interstar Sibiu – singurul club din județul Sibiu acreditat de F.R.F. la nivel de juniori

A.S.F.C. Interstar Sibiu – singurul club din județul Sibiu acreditat de F.R.F. la nivel de juniori

În cadrul Comitetului Executiv al FRF, care a avut loc zilele trecute, s-a aprobat lista finală a cluburilor și academiilor de fotbal clasificate și licențiate de Federația Română de Fotbal.

În an aniversar, Interstar Sibiu devine singurul centru fotbalistic de copii și juniori, din întreg județul Sibiu, care primește recunoașterea forului suprem al fotbalului românesc. În acest proces de clasificare, clubul s-a clasat pe locul 23 din 80 de cluburi validate, pe lista inițială fiind 108 cluburi înscrise. Potrivit F.R.F., criteriile care au stat la baza clasificării, precum și ponderea lor, au fost următoarele:

  • strategie și filozofie - 10,6%
  • staff tehnic - 19,4%
  • staff suport - 6,8
  • echipe și jucători - 12,1%
  • antrenamente și meciuri - 9,7%
  • infrastructură și facilități - 20,8%
  • rezultate - 20,6%
,,Această clasificare este recunoașterea muncii noastre în fotbalul românesc. De la mic la mare, de la copii la părinți și antrenori, toți au contribuit prin munca lor la ceea ce am realizat la 15 ani de la înființare. Mulțumesc colegilor din staff-ul tehnic și administrativ pentru munca depusă și sprijinul acordat. În comparație cu alții care vorbesc, la noi vorbele se bazează pe fapte și realizări. Cei care se găsesc surprinși în fenomen și care de-a lungul timpului au avut critici la adresa noastră, dacă și acum vor continua pe această linie fie sunt depășiți, fie rău intenționați sau, mai grav, nu înțeleg nimic din fotbalul care le oferă șansa de a câștiga financiar. Ne bucurăm că reprezentăm Sibiul cu cinste și mândrie", a declarat Caius Băra, președinte A.S.F.C. Interstar Sibiu.

Pe primul loc în topul celor mai bune academii de fotbal din România s-a situat deținătoarea Cupei și Super Cupei României, F.C. Viitorul cu Academia ,,Gheorghe Hagi", care a înregistrat un punctaj de 91,50 puncte din 100 posibile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus