X
tocaciu

Cei şcoliţi în Rusia folosesc justiţia ca temă electorală pentru Iohannis

Raluca Turcan a declarat public că Partidul Național Liberal i-a cerut președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să convoace sesiune extraordinară a forului legislativ pentru ca senatorii să dea votul final pe un proiect de lege care vizează desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților.  Ea motivează cererea pe Raportul GRECO privind starea justiţiei în România.

„Raluca Turcan probabil că simte declinul în sondaje al preşedintelui Iohannis şi execută un nou ordin al acestuia. Atacul ei la preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi cererea de convocare a Senatului în sesiune extraordinară sunt doar tertipuri probabil învăţate pe vremea când făcea şcoala la Moscova. Raportul GRECO a apărut în 9 iunie, dar probabil că cei şcoliţi în Rusia doar acum au apucat să îl citească” a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedinte ALDE Sibiu.

Raluca Turcan şi PNL creează o falsă problemă: Raportul GRECO nu este de ieri ci de o lună de zile, iar recomandările făcute acolo sunt analizate de Guvern conform procedurilor. Un răspuns s-a cerut Guvernului până în 30 iunie 2020, nu până mâine cum doreşte doamna Turcan.

Cât priveşte tema desfiinţării unor instituţii din justiţie, probabil că acestea sperie unii simpatizanţi de partid care se ascund sub roba magistraturii. Guvernul României, în urma rezultatelor referendumului din 26 mai pe tema justiţiei a transpus imediat în legislaţie şi în măsuri concrete voinţa populară. Doar că Raluca Turcan vrea să folosească această temă ca metodă de campanie electorală pentru Klaus Iohannis, disperat se pare de scăderea în toate sondajele de opinie, inclusiv cele interne ale PNL.

Președinte ALDE Sibiu,

Ovidiu Gheorghe TOCACIU

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Iar ai aparut,mincinosule?O scoala e buna oriunde ai face-o,insa pe voi va deranjeaza lipsa voastra de educatie!Sau faptul ca ati fost rasi,adica ati disparut!Nu poti minti pe toata lumea fara sa culegi “roadele”!Lumea s-a desteptat,nimeni nu mai crede ineptiile voastre nici sugarii,macar!Si nu s-a terminat:veti ajunge in fata justitiei si veti plati toate faradelegile facute!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zumz

  ALDE Romania, balega lui Tariceanu: cand niste repetenti vorbesc despre unii scoliti. N-o fi Turcan cine stie ce competenta, dar individul asta din Sibiu e chiar mai gluma decat Trif.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut1595

  Dl Tocaciu este la fel de penibil in afirmatii ca seful lui, dl Tariceanu. Primul este un presedinte de filiala aici la Sibiu fara membri, adica el este seful, el este executantul si asta spune mult despre incapacitatea dansului de a construi o echipa. Dl Tariceanu nu a atins pragul la alegerile europarlamentare si vede prezidentiabil :))))))

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Lasă poveștile cu școliți în Rusia, pe vremea aia vestul era prieten cu Rusia, în anii 90. Dacă făcea pe vremea lui Putin, era altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact