X
Narcis Neaga PSD (7)

Directorul CNAIR, sibianul Narcis Neaga, a demisionat: „Am lansat proiecte de 4 miliarde de euro”

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga, a demisionat. Acesta a transmis un mesaj în care sugerează că dezvoltarea infrastructurii rutiere nu are succes pentru că lipsește „colaborarea necondiționată a tuturor factorilor de decizie din România”. Neaga spune că respectă mesajul transmis mai devreme de premierul Viorica Dăncilă, prin care aceasta i-a cerut  să plece din funcție.

În mesajul lăsat de Narcis Neaga la plecarea de la șefia CNAIR se menționează că acesta a făcut tot ce i-a stat în putință „pentru a debloca proiectele de infrastructură sau pentru a le continua pe cele aflate deja în derulare, astfel încât românii să beneficieze de o infrastructură modernă așa cum este normal să existe într-o țară europeană”.

Publicăm mesajul integral al lui Narcis Neaga:

„Am decis să renunț la funcție!

Având în vedere importanța dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei romanești și faptul că pentru a reuși să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună credință și de colaborarea necondiționată a tuturor factorilor de decizie din România precum și în urma unei discuții pe care am avut-o cu Președintele Consiliului de Administrație, Costin Mihalache, am decis să renunț la funcția de Director General al CNAIR S.A.

În opinia mea acesta este și sensul mesajului transmis de premierul Viorica Dăncilă, pe care îl respect.

Bineînțeles că am să continui să fac toate eforturile pentru a sprijini în continuare proiectele importante de infrastructură, indiferent de poziția socială sau de funcția pe care o voi ocupa în viitor.

Vă asigur că pe întreaga perioadă a mandatului meu am facut tot ce mi-a stat în putință pentru a debloca proiectele de infrastructură sau pentru a le continua pe cele aflate deja în derulare, astfel încât românii să beneficieze de o infrastructură modernă așa cum este normal să existe într-o țară europeană.

Așa am reușit să lansez împreună cu ceilalți colegi din CNAIR proiecte în valoare de aproape 4 miliarde de euro care în mod sigur vor asigura României în următorii ani dezvoltarea necesară unei economii europene.

Sper ca și cei care vor prelua mandatul de Director General al CNAIR să înțeleagă responsabilitatea pe care o presupune această funcție”.

Premierul a cerut a doua oară demisia sibianului care conduce Compania de drumuri. “Nu comentez“

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CNAIR Unealta Penalilor

  Unde le-ai lansat “boss”…in buzunarele ciumei rosii ? Ca altceva nu se observa, oricat ai cauta…. ori tu esti ala care ai batut tarusii aia de lemn cu panglici rosii pe camp, maram acolo incepe autostrada sibiu-pitesti ?……asa scumpi au fost aracii aia ?! 4 miliarde ?!?!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Schiorul sibian

  Priviti ce privire…rosie! Dupa dezastrul cu autostrada in 2014, a revenit in functie, se pare, pentru ca era martor in procesul Tel Drum,spun gurile rele. Oricum, mare palaria pentru un inginer mecanic care facea emisiuni pe la Cinemar…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact