X
WhatsApp Image 2019-07-04 at 20.54.26

Juniorii de la CSU Sibiu sunt în top

Festivalul anual de minibaschet este ocazia perfectă pentru cluburile de juniori să arate cât sunt de buni. CSU a participat și în acest an cu echipa celor născuți în 2007 și mai mici. Anul trecut echipa a câștigat șapte meciuri din nouă, pentru ca în acest an să câștige opt meciuri din opt, cu echipa acestora de avansați.

,,Copiii au jucat foarte bine, au fost o echipa adevărată. O parte din ei au participat sezonul acesta și la categoria de vârstă superioara, în campionatul natiunal U13 (copii născuți 2006) și asta s-a văzut, experienta acumulată acolo, ajutându-i sa gestioneze meciurile mai dificile foarte bine”, a declarat Alexandru Rubint, antrenorul lor.

Lotul a fost format din 14 jucători: Mihnea Rotaru, David Danese, Andrei Deac, Luca Rubint, Armin Fleischer, Erik Sledinschi, Radu Prostean, Ștefan Lovin, Cătălin Pintea, Felix Petrinca, Andrei Toader, Noris Iambor, Cosmin Popescu, Radu Popa, acesta din urmă a câștigat și locul 3 la concursul de aruncări – Coșul de aur.

WhatsApp Image 2019-07-04 at 20.59.08

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact